Breaking News

Άννα Μπεζάν: Η εξομολόγησή της για την κακοποίηση από τον πατέρα της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η  Άννα Ραφαέλα Μπεζάν, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το «GNTM», ενώ συμμετείχε και στις «8 Λέξεις» του ΣΚΑΪ, μίλησε στο «Καλοκαίρι #not» για την κακοποίηση που υπέστη από τον πατέρα της σε μικρή ηλικία.

Η μητέρα της την εγκατέλειψε στο μαιευτήριο, όπως είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της. Ο πατέρας της τη μεγάλωσε μέχρι τα 12 της χρόνια, ωστόσο ήταν βiαιoς μαζί της, με αποτέλεσμα να ζητήσει στοργή σε ορφανοτροφείο. Η Άννα Μπεζάν εξομολογήθηκε στην εκπομπή του Open:

«Ήταν δική μου επιλογή να πάω σε ορφανοτροφείο. Ήμουν 12 χρονών. Είχα φτάσει σε ένα σημείο που δεν μπορούσα να αντέξω πια. Έκανα μήνυση στον πατέρα μου και έτσι έφυγα. Ήμουν πάρα πολύ μικρή, αλλά δεν άντεχα άλλο. Φτάνεις σε ένα σημείο κενού, το οποίο δεν μπορείς να διαχειριστείς και θέλεις να διαμαρτυρηθείς.

Ο πατέρας μου δεν γνώριζε για τη μήνυση. Όταν έμαθε για τη μήνυση ήταν αργά γιατί με είχαν ήδη πάρει από το σπίτι. Δεν προσπάθησε να με βρει, γιατί υπήρχε εισαγγελική απόφαση που έλεγε ότι απαγορεύεται να με πλησιάσει στα 2 μέτρα.

Πέρασα πολλά χρόνια τρώγοντας ξύλο από τον πατέρα μου χωρίς να υπάρχει λόγος... Μία φορά είχα πάει χτυπημένη στο σχολείο, οπότε οι δάσκαλοι κατάλαβαν ότι κάτι τρέχει και δεν μπορούσα να το κρύψω».

Δείτε το βίντεο.