Breaking News

Champions League: Σαχτάρ-Μονακό - Live στο MEGA (25/8, 22:00)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σαχτάρ - Μονακό ζωντανά από το MEGA την Τετάρτη το βράδυ. Pre game από τις 21:00 και post game με πλούσιο θέαμα και όλη την επικαιρότητα για τα play off της κορυφαίας συλλογικής διοργάνωσης.

Σαχτάρ - Μονακό: Η ρεβάνς της Σαχτάρ με την Μονακό για τα play off του UEFA Champions League θα μεταδοθεί ζωντανά από το MEGA την Τετάρτη 25 Αυγούστου, στις 22:00.


Στο Pre-Game, που ξεκινά στις 21:00, ο Χαβιέ Σαβιόλα σε μια αποκλειστική συνέντευξη στον Γιώργο Μαζιά μιλά για το UEFA Champions League καθώς και για την κίνηση «ματ» της Παρί Σεν Ζερμέν με τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι. Παράλληλα, ο Αργεντίνος, πρώην άσος του Ολυμπιακού, θυμάται την υποδοχή που του είχαν επιφυλάξει οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» και τις μεγάλες στιγμές που έζησε με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ακόμη, ο Φρανσουά Μοδέστο αναλύει τους «μονομάχους» της διοργάνωσης, μια ημέρα πριν από την κλήρωση των ομίλων που θα μεταδοθεί ζωντανά από το MEGA, την Πέμπτη 26 Αυγούστου στις 19:00.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, στην Post-Game εκπομπή θα παρακολουθήσουμε αναλύσεις για τις ομάδες που εξασφάλισαν θέση στους ομίλους, καθώς και στιγμιότυπα από όλες τις αναμετρήσεις των play off. Σχολιάζει ο Άκης Ζήκος.


Το MEGA φέρνει ξανά το UEFA Champions League στο σπίτι σου.