Breaking News

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Περίπου στις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας, η Έλενα Ακρίτα γνωστοποίησε μία λυπηρή είδηση. Ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Η Έλενα Ακρίτα αναφέρει στο Facebook:

«O Βασίλης Μπουζιώτης δεν μένει πια εδώ. Πήγε να συναντήσει την μανούλα του και την όμορφη Έφη του.

Φεύγει και παίρνει μαζί του τις αναμνήσεις μας, τα νιάτα μας, τα ξενύχτια, τα καυγαδάκια και τις σφιχτές αγκαλιές, τα αποκλειστικά του, τη λατρεία του για το θέατρο και τους ανθρώπους του.

Έφυγε νέος, έφυγε θαρραλέος, έφυγε όπως έζησε με το κεφάλι ψηλά. Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος κι ένας παθιασμένος δημοσιογράφος. 

Αφήνει πίσω τον αγαπημένο ανιψιό, αφήνει πίσω κι εμάς τους φίλους και συναδέλφους του που τόσο τον αγαπήσαμε.

Δεν θα σε ξεχάσουμε Βασίλη, αλήθεια στο λέω. Δεν υπάρχει περίπτωση να σε ξεχάσουμε. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα έχουμε πάντα μέσα μας τον ήχο της φωνής σου στο τηλέφωνο, εκείνο το τόσο δικό σου το ‘έλα βρε’ που ήταν ο κλασικός χαιρετισμός σου.

Αντίο Βασίλη, τιμή μου που σε γνώρισα!»


Ο Βασίλης Μπουζιώτης, που γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε δημοσιογραφία και κινηματογράφο. Εργάστηκε στο χώρο της δημοσιογραφίας από το 1988.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την ημερήσια εφημερίδα «Επικαιρότητα» και συνεργάστηκε με το έντυπο «Έψιλον» της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας». Εργάστηκε στα περιοδικά «Πρόσωπα» και «Κλικ». Για πολλά χρόνια ανήκε στο δυναμικό της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής» και είχε αναλάβει τη διεύθυνση στο περιοδικό «TV Zάπινγκ».

Στην τηλεόραση συνεργάστηκε με τη Σεμίνα Διγενή στις εκπομπές «Made in Greece» και «Πανικός», ενώ είχε υπάρξει ρεπόρτερ σε εκπομπές για το θέατρο στην ΕΡΤ και τον τηλεοπτικό σταθμό Seven X. Από το 1995 έκανε κριτική θεάτρου.

Τα τελευταία χρόνια έγραφε στη στήλη του, «Απαγορευμένη Ατζέντα», στο enikos.gr, ενώ ήταν αρχισυντάκτης στη Real News.