Breaking News

ELIF: Επεισόδια 901 - 902 - 903 - 904, 4ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τετάρτη 11/8/21 - Επεισόδιο 901: Η Παρλά βλέπει στον ύπνο της πως παντρεύεται τον Κερέμ, ένα όνειρο που θα γίνει τελικά πραγματικότητα. Όταν ξυπνάει στέλνει ένα μήνυμα στον Κερέμ που του λέει ότι της λείπει και θέλει να είναι μαζί του συνέχεια. Ο Κερέμ νιώθει ένοχος για την κατάσταση της Παρλά και για αυτό το λόγο την παντρεύεται. Αγαπάει τη Σουρεγιά αλλά πιστεύει ότι εκείνος ευθύνεται για την αναπηρία της Παρλά. Η Αλέβ λέει στη Λεμάν πως κάποιος από τη γειτονιά δολοφονήθηκε.

Ο Σαφάκ λέει στη μητέρα του πως ο Βεϊσέλ είναι νεκρός και εκείνη σοκάρεται. Στη συνέχεια λέει πως σίγουρα ο Βεϊσέλ είχε κάποια παράνομη δραστηριότητα για αυτό τον σκότωσαν και ο Σαφάκ εκνευρίζεται με τα λόγια της και φεύγει. Η Ιντζί αρνείται να πιστέψει ότι ο Βεϊσέλ έχει πεθάνει. Η Τουλάι είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ο Βεϊσέλ είναι νεκρός και το μωρό της θα μεγαλώσει χωρίς πατέρα. Ο Σαφάκ πηγαίνει φαγητό στο σπίτι της Ζουλιντέ, όπου βρίσκεται και η Τουλάι. Η Ζουλιντέ τον ευχαριστεί για ό,τι κάνει για όλους τους. Ο Κερέμ βοηθάει την Παρλά να φάει και η Σουρεγιά τους βλέπει και νιώθει ότι χάνει τον Κερέμ. Νιώθει άσχημα για την κατάσταση της Παρλά αλλά από την άλλη δεν αντέχει να τους βλέπει μαζί...


Πέμπτη 12/8/21 - Επεισόδιο 902: Η Σουρεγιά αναπολεί όμορφες στιγμές, που έζησε με τον Κερέμ. Ο Κερέμ βρίσκεται σε μεγάλη σύγχυση γιατί αγαπάει τη Σουρεγιά αλλά οι ενοχές, που νιώθει, τον αναγκάζουν να παντρευτεί την Παρλά. Η Χουμεϊρά επισκέπτεται την Παρλά και εκείνη της λέει τα νέα για τον γάμο της με τον Κερέμ. Η Χουμεϊρά επιστρέφει σπίτι και μιλάει με τον Κερέμ και η Σουρεγιά τους ακούει. Ο Κερέμ βλέπει τη Σουρεγιά και ξέρει πως έχει ακούσει τα πάντα. Ο Κερέμ νιώθει άσχημα και η Σουρεγιά είναι σοκαρισμένη από τα νέα για τον γάμο του Κερέμ με την Παρλά. Η Χουμεϊρά είναι χαρούμενη με αυτή την εξέλιξη και πιέζει τον Κερέμ να ορίσει ημερομηνία για τον γάμο.

Ο Κερέμ δεν έχει διάθεση να συνεχίσει την κουβέντα και νιώθει απαίσια επειδή έχει πληγώσει τη Σουρεγιά. Θα παντρευτεί ένα κoρίτσι που δεν αγαπάει ενώ ο έpωτας της ζωής του είναι δίπλα του. Δύο αστυνομικοί πηγαίνουν στην εταιρία για να δουν τον Ταρίκ. Εκείνος είναι ανήσυχος αλλά προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία του. Οι αστυνομικοί του κάνουν ερωτήσεις σχετικά με τον Βεϊσέλ και ο Ταρίκ απαντάει πως δεν γνωρίζει τίποτα για αυτόν τον άντρα. Οι αστυνομικοί του λένε πως ο Βεϊσέλ προσπαθούσε να μάθει τον ιδιοκτήτη και την τοποθεσία του αυτοκινήτου του. 

Ο Ταρίκ βρίσκει μια δικαιολογία για να ξεφύγει από τις ερωτήσεις των αστυνομικών. Η Μελέκ νιώθει ένοχη γιατί ο Βεϊσέλ προσπαθούσε να την προστατέψει και τελικά έπεσε νεκρός από τη σφαίρα του ανθρώπου, που την κρατούσε. Ο Μουσταφά πηγαίνει στο μαγαζί της Τουλάι αλλά είναι κλειστό και μαθαίνει από τη γειτονιά πως ο Βεϊσέλ δολοφονήθηκε. Η Μπιρτσέ τηλεφωνεί στη Σουρεγιά και εκείνη ξεσπάει σε κλάματα. Η Μπιρτσέ καταλαβαίνει πως κάτι σοβαρό συμβαίνει στη Σουρεγιά και της ζητάει να συναντηθούν στην παραλία...


Παρασκευή 13/8/21 - Επεισόδιο 903: Ο Μουσταφά αποφασίζει προς το παρόν να μην ενημερώσει τη Ματσιντέ για τον θάνατο του Βεϊσέλ. Δύο αστυνομικοί πηγαίνουν στο σπίτι της Ζουλιντέ και της ενημερώνουν πως το όπλο που σκότωσε τον Βεϊσέλ δεν έχει χρησιμοποιηθεί ξανά οπότε θα χρειαστεί χρόνος για να εντοπίσουν τον ένοχο. Στις ερωτήσεις των αστυνομικών αν ο Βεϊσέλ είχε τσακωθεί με κάποιον ή δεχόταν απειλές, η Τουλάι δεν λέει τίποτα από όσα συνέβησαν γιατί θέλει να προστατέψει τη Μελέκ. Η Σουρεγιά συναντάει την Μπιρτσέ και της μιλάει για τον γάμο του Κερέμ με την Παρλά. Καταλήγουν στο συμπέρασμα πως όντως ήταν οι δυο τους ζευγάρι και πως εξαιτίας του ατυχήματος κάνουν το γάμο τους νωρίτερα. Η Σουρεγιά σκέφτεται πως η μόνη λύση για αυτή είναι να πάει στην Αγγλία.

Ο Μουσταφά πιστεύει πως ο Ταρίκ ευθύνεται για τον θάνατο του Βεϊσέλ ενώ βρίσκει και τη διεύθυνση της Ζουλιντέ. Η Παρλά κάνει σχέδια για τον γάμο της και ο Κερέμ την επισκέπτεται και της φέρνει λουλούδια. Η Παρλά αν και είναι ανάπηρη νιώθει πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Όμως ρωτάει τον Κερέμ αν πραγματικά θέλει να την παντρευτεί και εκείνος της απαντάει πως πήρε μια απόφαση και θα την τιμήσει. Η απάντησή του την ικανοποιεί. Η Παρλά τηλεφωνεί στον πατέρα της και του ζητάει μια χάρη καθώς φαίνεται πως εκείνος έχει τη δύναμη να επισπεύσει τα πράγματα για τη δουλειά, που έχουν προτείνει στη Σουρεγιά στην Αγγλία.

Ο Μουσταφά φτάνει στο σπίτι της Ζουλιντέ και βλέπει τη Μελέκ στον κήπο. Εκείνη τη στιγμή του τηλεφωνεί η Ματσιντέ και της λέει πως βρήκε τη Μελέκ. Η Ματσιντέ ενθουσιάζεται με τα νέα. Ο Μουστάφα περπατάει προς το σπίτι αλλά πριν προλάβει να φτάσει, δέχεται επίθεση από τους άντρες του Ταρίκ, οι οποίοι τον βάζουν σε ένα αυτοκίνητο και φεύγουν. Η Χουμεϊρά ενημερώνει την Παρλά πως της έχουν ετοιμάσει ένα δωμάτιο στην έπαυλη να έρθει να μείνει όταν οι γιατροί της δώσουν εξιτήριο...


Δευτέρα 16/8/21 - Επεισόδιο 904: Η Ιντζί δεν μπορεί να ξεπεράσει το θάνατο του Βεϊσέλ. Η Μελέκ την καταλαβαίνει και της λέει πως ξέρει ότι είναι δύσκολο να είσαι μακριά από αυτούς που αγαπάς. Και η Ελίφ είναι μακριά της αλλά συνεχίζει να παλεύει και να προσπαθεί. Ο Ταρίκ καλεί τη Ράνα και της λέει πως θέλει να τη δει αλλά εκείνη του απαντάει πως πρέπει πρώτα να χωρίσει από τη γυναίκα του. Καθώς μιλάνε η Χουμεϊρά μπαίνει στο δωμάτιο και ο Ταρίκ κλείνει το τηλέφωνο. Η Χουμεϊρά ζητάει να μάθει με ποιον μιλούσε αλλά ο Ταρίκ δεν δίνει μια ξεκάθαρη απάντηση. Η Χουμεϊρά είναι σίγουρη πως κάποια άλλη γυναίκα υπάρχει στη ζωή του άντρα της. Η Ματσιντέ δίνει εντολή στη Βιλντάν να ετοιμάσει ένα δωμάτιο για μια ξεχωριστή καλεσμένη, που θα έρθει σύντομα. Εύχεται η Μελέκ να είναι σύντομα κοντά της.

Η Χουμεϊρά και ο Ταρίκ τσακώνονται και η γυναίκα μιλάει με σκληρά λόγια. Του λέει πως της ανήκει η εταιρία, που εκείνος διευθύνει. Τα λόγια της προκαλούν την οργή του Ταρίκ, ο οποίος φεύγει. Τηλεφωνεί στον δικηγόρο της εταιρία και ζητάει να συναντηθούν. Ο Ταρίκ σχεδιάζει να πάρει τις μετοχές της Χουμεϊρά στην εταιρία δωροδοκώντας τον δικηγόρο. Ο Μουσταφά κρατείται από τους άντρες του Ταρίκ και όταν εκείνοι δεν βλέπουν πατάει στο κινητό του την ηχογράφηση. Ο Ταρίκ έρχεται και απειλεί τον Μουσταφά ενώ μιλάει για τη Μελέκ, τη Ματσιντέ, τον Γιουσούφ και το ατύχημα. Ομολογεί ακόμα και τον φόνο του Βεϊσέλ και απειλεί να σκοτώσει τη Μελέκ και την Ελίφ. Το κινητό του Μουσταφά καταγράφει τα πάντα. Ο Μουσταφά απειλεί με τη σειρά του πως θα μιλήσει στη Χουμεϊρά και τη Ματσιντέ.

Ο Ταρίκ χτυπάει τον Μουσταφά και εκείνος χάνει τις αισθήσεις του. Ο Ταρίκ διατάζει τους άντρες του να σκοτώσουν τον Μουσταφά και να τον θάψουν στο δάσος. Ο Ταρίκ φεύγει και ακούει τον πυροβολισμό. Ο δικηγόρος πηγαίνει κάποια χαρτιά για υπογραφή στη Χουμεϊρά λέγοντας της πως είναι για τυπικούς λόγους. Εκείνη μπερδεύεται γιατί είναι πολλά τα έγγραφα. Αυτό είναι και το σχέδιο του Ταρίκ, να μπερδέψει ο δικηγόρος τη Χουμεϊρά και να πάρει την υπογραφή για τη μεταβίβαση των μετοχών της. Η Χουμεϊρά υπογράφει τα χαρτιά. Οι άντρες του Ταρίκ μεταφέρουν το πτώμα του Μουσταφά στο δάσος για να τον θάψουν. Η Βιλντάν ανησυχεί γιατί στην έπαυλη θα έρθει να μείνει η Παρλά αλλά και ένας νέος φιλοξενούμενος της Ματσιντέ. Σκέφτεται πως θα χρειαστεί βοήθεια και πως ίσως η Σερσέ (Μελέκ) να θέλει να έρθει στην έπαυλη για να εργαστεί μόνιμα...


Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ