Breaking News

ELIF: Επεισόδια 905 - 906 - 907 - 908, 4ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τρίτη 17/8/21 - Επεισόδιο 905: Ο Ταρίκ έχει στην κατοχή του τις μετοχές της Χουμεϊρά και νιώθει ασταμάτητος. Οι άντρες του Ταρίκ θάβουν το πτώμα του Μουσταφά αλλά από την τσέπη του πέφτει το κινητό του. Κανείς δεν το παρατηρεί. Η Ιντζί θέλει να πάει στον τάφο του Βεϊσέλ αλλά οι αστυνομικοί που φυλάνε το σπίτι της Ζουλιντέ, όπου μένει εκεί και η Τουλάι, της το απαγορεύουν και της λένε πως είναι επικίνδυνο. Ο Ταρίκ σχεδιάζει να φύγει από τη χώρα μαζί με τη Ράνα.

Η Ματσιντέ δεν έχει νέα του Μουσταφά και ανησυχεί. Επικοινωνεί με την αστυνομία αλλά της λένε πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα πριν περάσουν 24 ώρες από την εξαφάνισή του. Ο Κερέμ και η Σουρεγιά συναντιούνται στην κουζίνα και η κοπέλα του προσφέρει το κέικ, που έφτιαξε. Αν και ο ένας αγαπάει τον άλλο, υποφέρουν και οι δύο, αφού δεν μπόρεσαν να μιλήσουν για τα αισθήματά τους και τώρα είναι πολύ αργά. Η Σουρεγιά λαμβάνει ένα mail από την εταιρία στην Αγγλία και της ζητάνε να ξεκινήσει δουλειά την επόμενη εβδομάδα. Η Σουρεγιά σκέφτεται πως ίσως είναι καλύτερα να φύγει νωρίτερα. Για αυτή την εξέλιξη υπεύθυνος είναι ο πατέρας της Παρλά. Η Βιλντάν αναγκάζει την Ελίφ να σιδερώσει.

Η Μελέκ νιώθει ένοχη για ό,τι συνέβη στον Βεϊσέλ και σκέφτεται πως πρέπει να δουλέψει για να βοηθήσει τη Ζουλιντέ αλλά και την Τουλάι. Ο Ταρίκ λέει στους άντρες τους πως έχει μια τελευταία αποστολή για αυτούς, τη δολοφονία της Μελέκ. Στη συνέχεια επιστρέφει στην έπαυλη και ανοίγει το χρηματοκιβώτιο. Παίρνει τα μισά χρήματα, που έχει εκεί η Ματσιντέ. Η Μελέκ αποφασίζει να πάει στην έπαυλη και να ζητήσει δουλειά. Μαζεύει τα πράγματα της και αφήνει ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα. Εκτός του ότι θέλει να δουλέψει θέλει να φύγει από το σπίτι της Ζουλιντέ για να μην βρίσκονται πια η Ζουλιντέ και η Τουλάι σε κίνδυνο γιατί εκείνη είναι ο πραγματικός στόχος. Ο Ταρίκ ζητάει από τη Ράνα να περιμένει το τηλεφώνημά του...


* Την Τετάρτη (18/8) η σειρά δεν προβλήθηκε.

Πέμπτη 19/8/21 - Επεισόδιο 906: Η Μελέκ γράφει ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα στη Ζουλιντέ και την Τουλάι. Νιώθει ένοχη γιατί ο Βεϊσέλ δολοφονήθηκε από τον άντρα, που την κυνηγάει και τώρα θεωρεί πως πρέπει να μείνει μακριά τους γιατί η ύπαρξη της αποτελεί ρίσκο για τη δική τους ζωή. Η Ματσιντέ ανησυχεί για τον Μουσταφά καθώς δεν έχει νέα του. Η παρουσία της Ελίφ είναι όμως για εκείνη χαρά και ανακούφιση. Η Μελέκ καταφέρνει να το σκάσει από το σπίτι της Ζουλιντέ χωρίς να τη δουν οι αστυνομικοί, που το φυλάνε. Η Σουρεγιά κάνει τις ετοιμασίες για την αναχώρησή της και ο Κερέμν νιώθει συντετριμμένος. Η Σουρεγιά τον κοιτάζει και εύχεται να την σταματούσε και να της ζητούσε να μείνει αλλά ξέρει πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί γιατί ο Κερέμ θα παντρευτεί την Παρλά. Και ο Κερέμ νιώθει το ίδιο.

Ο Ταρίκ τηλεφωνεί στους άντρες του και τους διατάζει μόλις βρουν ευκαιρία να σκοτώσουν τη Μελέκ. Την ίδια ώρα η Μελέκ φτάνει στην έπαυλη για να ζητήσει δουλειά. Ο Ταρίκ ετοιμάζει τα πράγματα του και κρύβει τα λεφτά, που έκλεψε από τη Ματσιντέ, έτοιμος να το σκάσει για πάντα μακριά μαζί με τη Ράνα. Η Μελέκ χτυπάει το κουδούνι της έπαυλης και πίσω από την πόρτα βρίσκεται ο Ταρίκ. Ο Ταρίκ δεν ανοίγει την πόρτα και δεν βλέπει τη Μελέκ γιατί δεν θέλει να τον δει κανείς και έτσι το σκάει από την πίσω πόρτα. Η Βιλντάν ανοίγει τελικά την πόρτα στη Μελέκ. Η Ζουλιντέ και η Τουλάι διαβάζουν το γράμμα, που τους άφησε η Μελέκ και ξεσπούν σε κλάματα. Η Μελέκ είναι στην έπαυλη και μιλάει με τη Ματσιντέ. Παίρνει τη δουλειά και από εδώ και πέρα θα μένει στην έπαυλη.

Η Ελίφ ακούει ότι η Σερσέ (Μελέκ) θα έρθει στην έπαυλη και χαίρεται γιατί θέλει από καιρό να τη γνωρίσει. Τελικά, επιτέλους, τίποτα δεν στέκεται εμπόδιο και μητέρα και κόρη συναντιούνται στον κήπο της έπαυλης. Το σοκ είναι μεγάλο και για τις δύο. Η Ελίφ τρέχει στην αγκαλιά της μητέρας της. Στη συνέχεια πηγαίνουν μαζί στο καινούριο δωμάτιο της Μελέκ στην έπαυλη. Η Μελέκ ρωτάει την Ελίφ πως βρέθηκε εκεί και η μικρή της λέει πως η Βιλντάν την έφερε. Η Ελίφ δεν μπορεί σχεδόν να μιλήσει από το σοκ και τη συγκίνηση αλλά λέει στη μητέρα της πως την κρατούν στην έπαυλη σαν όμηρο. Η Βιλντάν μπαίνει ξαφνικά στο δωμάτιο και μητέρα και κόρη κρατούν, προς το παρόν, κρυφή την αλήθεια...


Παρασκευή 20/8/21 - Επεισόδιο 907: Οι άντρες του Ταρίκ περιμένουν έξω από το σπίτι της Ζουλιντέ την κατάλληλη ευκαιρία για να σκοτώσουν τη Μελέκ. Δεν ξέρουν πως εκείνη έχει φύγει. Η Μελέκ είναι στην έπαυλη δίπλα στην κόρη της. Η Ελίφ ζητάει από τη μητέρα της να κρατήσουν μυστική την αλήθεια γιατί φοβάται, φοβάται τον Ταρίκ και τη Βιλντάν. Η Μελέκ συμφωνεί μαζί της. Ο Ταρίκ φτάνει στο σπίτι, που θα κρυφτεί μέχρι τη μέρα, που θα φύγει μαζί με τη Ράνα. Η Ματσιντέ ανησυχεί γιατί δεν έχει νέα του Μουσταφά. Η Χουμεϊρά το βρίσκει και αυτή πολύ παράξενο γιατί ο Μουσταφά ήταν πάντα συνεπής. Η Ματσιντέ αναρωτιέται που είναι ο Ταρίκ και η Χουμεϊρά της λέει πως είχε σε δείπνο με φίλους του. Η Ματσιντέ υποψιάζεται πως η εξαφάνιση του Μουσταφά και η απουσία του Ταρίκ έχουν κάποια σχέση.

Η Ζουλιντέ καλεί τη Μελέκ και μαζί με την Τουλάι της ζητάνε να επιστρέψει σπίτι. Εκείνη εξηγεί πως δεν μπορεί και τις ενημερώνει πως βρίσκεται στην έπαυλη. Η Ζουλιντέ σκέφτεται πως εκεί η Μελέκ είναι ασφαλής. Η Ματσιντέ χαίρεται που βλέπει πως η Μελέκ και η Ελίφ τα πάνε καλά μεταξύ τους. Η Μελέκ θέλει να μάθει γιατί η Ελίφ φοβάται τόσο πολύ. Η μικρή υπόσχεται να τα εξηγήσει όλα στη μητέρα της αλλά της ζητάει να κρατήσουν το μυστικό τους λίγο ακόμα. Όταν η Βιλντάν κοιμάται, η Ελίφ πηγαίνει στο δωμάτιο της μητέρας της. Είναι δύσκολο και για τις δύο να κρατήσουν το μυστικό τους αλλά παρά την ηλικία της, η Ελίφ καταλαβαίνει τους κινδύνους που διατρέχουν.

Η Ελίφ λέει στη μητέρα της όσα ξέρει για τον Ταρίκ και τη Βιλντάν. Της λέει πως στην πραγματικότητα η Βιλντάν δεν είναι κακιά αλλά ο Ταρίκ είναι πολύ κακός άνθρωπος. Το επόμενο πρωί η Ματσιντέ ρωτάει τη Χουμεϊρά που είναι ο Ταρίκ. Εκείνη της απαντάει πως ήρθε αργά το βράδυ και έφυγε νωρίς το πρωί αλλά η Ματσιντέ ξέρει πως της λέει ψέματα. Η Ματσιντέ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της πως η ταυτόχρονη εξαφάνιση του Μουσταφά και του Ταρίκ δεν είναι τυχαία. Η Μελέκ προσπαθεί να καταλάβει τι μπορεί να θέλει ο Ταρίκ από την Ελίφ. Η Ματσιντέ βλέπει το κλειδί του χρηματοκιβωτίου στην κλειδαριά και ανακαλύπτει πως λείπουν χρήματα. Η Μελέκ βλέπει τη φωτογραφία της Χουμεϊρά με τον Ταρίκ και συνειδητοποιεί πως αυτός είναι ο άντρας, που την κυνηγάει...


Δευτέρα 23/8/21 - Επεισόδιο 908: Η Μελέκ ζητάει από την Ελίφ να μαζέψει τα πράγματα της. Τώρα που ξέρει ποιος είναι ο Ταρίκ πιστεύει πως αυτό το μέρος είναι επικίνδυνο για εκείνη και την κόρη της. Η Ελίφ υπακούει τη μητέρα της και κατευθύνονται προς την πόρτα. Εκείνη τη στιγμή χτυπάει το κουδούνι και είναι δύο αστυνομικοί, που ζητάνε να δουν τη Ματσιντέ. Η Μελέκ τους οδηγεί στο σαλόνι και ακούει τη συζήτησή τους. Η Ματσιντέ τους λέει πως υποψιάζεται πως ο Ταρίκ έκλεψε τα χρήματά της και πως ίσως είναι υπεύθυνος και για τη δολοφονία του Μουσταφά. Η Μελέκ καταλαβαίνει πως ο Ταρίκ το έχει σκάσει και πως τώρα αυτή και η Ελίφ είναι ασφαλείς στην έπαυλη. Ο Ταρίκ ανοίγει για λίγο το τηλέφωνο του και βλέπει τις κλήσεις της Χουμεϊρά αλλά δεν δίνει καμία σημασία. Τηλεφωνεί στους άντρες του αλλά του λένε πως δεν υπάρχει κανένα ίχνος της Μελέκ. Ο Ταρίκ τους διατάζει να συνεχίσουν την παρακολούθηση.

Η Μελέκ και η Ελίφ χαίρεται επιτέλους η μία την άλλη. Ο Ταρίκ δεν έχει εμφανιστεί στην εταιρία και η Ράνα αναρωτιέται που είναι. Είναι σίγουρη πως κάτι ετοιμάζει. Ο Ταρίκ μιλάει με ένα τύπο, που του ετοιμάζει πλαστά διαβατήρια. Ο άντρας του λέει πως θα καθυστερήσει και ο Ταρίκ είναι προς το παρόν εγκλωβισμένος στο σπίτι, που κρύβεται. Αποφασίζει να αλλάξει σχέδιο και να φύγει από τη χώρα με καράβι. Οι αστυνομικοί πηγαίνουν στην εταιρία για να τους ανακρίνουν όλους. Όταν ρωτάνε τη Ράνα σχετικά με τον Ταρίκ τους λέει πως δεν ξέρει που είναι, είναι απλά το αφεντικό της και δεν έχουν άλλου είδους επικοινωνία. Όταν φεύγουν οι αστυνομικοί, η Ράνα στέλνει μήνυμα στον Ταρίκ. Ο Ταρίκ καταλαβαίνει πως η κατάσταση είναι δύσκολη και αποφασίζει να πουλήσει τις μετοχές της Χουμεϊρά.

Η Ματσιντέ μιλάει με τον οικονομικό διευθυντή και του λέει πως ο Ταρίκ το έσκασε με τα χρήματά της. Η Χουμεϊρά την ακούει και σοκάρεται και τα βάζει με τη μητέρα της επειδή κατηγορεί τον Ταρίκ. Η Χουμεϊρά πιστεύει πως το μόνο σφάλμα του Ταρίκ είναι ότι την απατάει αλλά η Ματσιντέ της λέει πως ο Ταρίκ έχει κάνει πολλά άσχημα πράγματα. Η Χουμεϊρά ζητάει εξηγήσεις από τη μητέρα της και εκείνη προσπαθεί να της εξηγήσει αλλά η Χουμεϊρά δεν αντέχει και φεύγει σε έξαλλη κατάσταση. Η Ράνα τηλεφωνεί στον Ταρίκ και επιτέλους εκείνος της απαντάει και της ζητάει να έρθει κοντά του με ένα νέο τηλεφωνικό αριθμό και τις αποσκευές της. Την ενημερώνει πως δεν θα χρησιμοποιεί πια το παλιό του τηλέφωνο. Ο Κερέμ επισκέπτεται την Παρλά στο νοσοκομείο και εκείνη του λέει πως έχει βαρεθεί να είναι εκεί. Ο γιατρός μπαίνει στο δωμάτιο και λέει πως έχει καλά νέα...


Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ