Breaking News

ELIF: Επεισόδια 909 - 910 - 911 - 912, 4ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τρίτη 24/8/21 - Επεισόδιο 909: Η Βιλντάν ενοχλείται από την ιδιαίτερη σχέση, που έχουν αναπτύξει η Σερσέ (Μελέκ) και η Ελίφ. Ο γιατρός της Παρλά της δίνει εξιτήριο και της ζητάει να συνεχίσει να κάνει καθημερινά τις ασκήσεις της γιατί μπορεί να έχει έτσι την ευκαιρία να ξαναπερπατήσει. Η Παρλά μιλάει στον Κερέμ για το όνειρο που είδε και ήταν ντυμένη νύφη ενώ έμπαινε στην έπαυλη. Ο Κερέμ κάνει την ίδια φαντασίωση αλλά στη θέση της Παρλά είναι ντυμένη στα λευκά η Σουρεγιά, η γυναίκα, που πραγματικά αγαπάει.

Η Χουμεϊρά πηγαίνει στο σπίτι της Ράνα για να της μιλήσει και να μοιραστεί μαζί της τα προβλήματά της. Η Χουμεϊρά της τηλεφωνεί λίγο πριν φτάσει σπίτι της και ενώ η Ράνα ετοιμάζεται να φύγει για να πάει να βρει τον Ταρίκ. Η Ράνα απαντάει στην κλήση της Χουμεϊρά και της λέει πως δεν είναι στην πόλη, για να την αποφύγει. Δεν ξέρει όμως πως η Χουμεϊρά είναι πολύ κοντά και τη βλέπει και δεν καταλαβαίνει γιατί της είπε ψέματα. Η Χουμεϊρά αποφασίζει να την ακολουθήσει και η Ράνα την οδηγεί, χωρίς να το ξέρει, στον Ταρίκ. Η Χουμεϊρά βλέπει τον Ταρίκ να αγκαλιάζει τη Ράνα. Συνειδητοποιεί πως η Ράνα ήταν τόσο καιρό η άλλη γυναίκα στη ζωή του άντρα της. Ο Ταρίκ λέει στη Ράνα πως πρέπει να συναντήσουν κάποιον για να κανονίσουν τις λεπτομέρειες της φυγής τους και μπαίνουν στο αυτοκίνητο. Η Χουμεϊρά τους ακολουθεί.

Ο Ταρίκ εξηγεί το σχέδιο του στη Ράνα πως θα το σκάσουν με καράβι. Η Ράνα δεν χαίρεται με αυτή την προοπτική και αρχίζει να έχει δεύτερες σκέψεις. Δεν θέλει να φύγει με αυτόν τον τρόπο από τη χώρα. Η Χουμεϊρά νιώθει έντονες συσπάσεις και σταματάει το αυτοκίνητο, δεν μπορεί να τους ακολουθήσει, οι πόνοι της είναι αφόρητοι. Ο Κερέμ φέρνει την Παρλά στην έπαυλη και η κοπέλα είναι πολύ χαρούμενη που βρίσκεται εκεί. Η Ματσιντέ της υπόσχεται να κάνουν ό,τι μπορούν για να νιώθει άνετα. Ο Κερέμ ανακοινώνει στη μητέρα του πως αυτός και η Παρλά σκοπεύουν να παντρευτούν. Η Ματσιντέ μένει άφωνη. Η Παρλά σκέφτεται πως η Ματσιντέ δεν είναι ευχαριστημένη επειδή η νύφη της θα είναι ανάπηρη. Η Ματσιντέ εξηγεί πως δεν είναι αυτός ο λόγος που δείχνει τόσο ξαφνιασμένη και τους προειδοποιεί για τη σοβαρότητα της απόφασής τους.

Όταν η Ματσιντέ μένει μόνη της με τον Κερέμ του λέει πως η ανακοίνωση του την ξάφνιασε. Δεν πιστεύει πως αγαπάει την Παρλά και πως την παντρεύεται επειδή τη λυπάται. Ο Κερέμ λέει στη μητέρα του πως έχει πάρει την απόφασή του και αυτό δεν αλλάζει. Η Σουρεγιά ακούει τη συζήτησή τους και δεν αντέχει. Πηγαίνει στο δωμάτιο της και ξεσπάει σε κλάματα. Η Ματσιντέ τηλεφωνεί στη Χουμεϊρά και εκείνη δεν απαντάει. Η Ματσιντέ ανησυχεί για την κόρη της και η Βιλντάν της λέει πως ίσως έχει καθυστερήσει να επιστρέψει επειδή έχει κίνηση. Η Ματσιντέ νιώθει πως κάτι κακό συμβαίνει...


Τετάρτη 25/8/21 - Επεισόδιο 910: Η Ματσιντέ ρωτάει τον Κερέμ αν έχει μιλήσει με την αδελφή του και ο Κερέμ αρχίζει να ανησυχεί και εκείνος. Τηλεφωνεί στη Χουμεϊρά αλλά η κοπέλα δεν απαντάει. Ο Ταρίκ και η Ράνα περιμένουν να συναντήσουν τον άνθρωπο που θα τους βοηθήσει να το σκάσουν με καράβι αλλά η κοπέλα έχει αρχίσει να έχει αμφιβολίες και φοβάται πως ο Ταρίκ δεν έχει πια χρήματα. Ο Ταρίκ τη διαβεβαιώνει πως δεν υπάρχει οικονομικό θέμα και η Ράνα ανακουφίζεται. Ο Κερέμ και η Ματσιντέ ανησυχούν για τη Χουμεϊρά. Η Σουρεγιά προσπαθεί να τους καθησυχάσεια αλλά είναι αδύνατον. Ο Κερέμ πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα να ζητήσει βοήθεια από έναν φίλο του για να την εντοπίσουν. 

Η Παρλά ζητάει να δει τον Κερέμ αλλά εκείνος έχει φύγει και η Σουρεγιά την ενημερώνει. Ο Κερέμ επιστρέφει χωρίς να έχει βρει την αδελφή του. Ξαφνικά ο Κερέμ δέχεται ένα τηλεφώνημα από το νοσοκομείο σχετικά με τη Χουμεϊρά. Ο Κερέμ και η Ματσιντέ πηγαίνουν αμέσως στο νοσοκομείο και εκεί μαθαίνουν τα άσχημα νέα. Η Χουμεϊρά είναι καλά αλλά το παιδί της γεννήθηκε νεκρό. Η Χουμεϊρά είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Η Μελέκ δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πως βρήκε την κόρη της. Η Βιλντάν τη βλέπει δακρυσμένη και αγανακτά γιατί δεν αντέχει να βλέπει πια ανθρώπους να κλαίνε στην έπαυλη. Η Βιλντάν τη ρωτάει αν έχει παιδιά και δεν ξέρει τι πρέπει να απαντήσει...


Πέμπτη 26/8/21 - Επεισόδιο 911: Ο Κερέμ και η Ματσιντέ επιστρέφουν στην έπαυλη μαζί με τη Χουμεϊρά. Η Χουμεϊρά είναι σε άθλια κατάσταση, την ίδια μέρα έμαθε πως ο άντρας της την απατάει με τη Ράνα και έχασε και το μωρό της. Ο Κερέμ λέει στη Σουρεγιά πως η αδελφή του βρέθηκε σε ένα δασικό δρόμο μακριά από την έπαυλη και αυτό το βρίσκει πολύ παράξενο. Αναρωτιέται τι έκανε εκεί. Η Ματσιντέ παρηγορεί τη Χουμεϊρά. Η Χουμεϊρά της λέει πως είχε δίκιο για όλα όσα υποστήριζε για τον Ταρίκ και προσθέτει πως αυτός ο άντρας δεν θα είναι ποτέ πια μαζί της. Η Παρλά ταλαιπωρεί τη Μελέκ και την Ελίφ με τις απαιτήσεις της και τα ξεσπάσματά της. Δεν της αρέσει το πρωινό, που της σερβίρουν και τα βάζει με τη Μελέκ. Η Ελίφ στενοχωριέται επειδή η Παρλά έβαλε τις φωνές στη μητέρα της.

Η Μελέκ λέει στην Ελίφ πως πρέπει να κάνει υπομονή. Θα φύγουν σύντομα από αυτό το σπίτι αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβεί αν δεν συλλάβουν πρώτα τον Ταρίκ γιατί διαφορετικά θα αποτελεί για εκείνες πάντα μια απειλή. Ο Ταρίκ μιλάει στους άντρες του και τους λέει πως σύντομα οι μετοχές της Χουμεϊρά θα πουληθούν και έτσι θα έχει στη διάθεσή του πολλά χρήματα για να το σκάσει από τη χώρα με τη Ράνα. Η Ράνα όμως έχει αρχίζει να το ξανασκέφτεται. Ο Κερέμ αναρωτιέται που είναι ο Ταρίκ. Η Ματσιντέ του λέει τη μισή αλήθεια, ότι ο Ταρίκ εγκατέλειψε τη Χουμεϊρά. Ο Κερέμ πηγαίνει στο δωμάτιο της Παρλά και εκείνη του λέει πως βαριέται και θέλει να βγει στον κήπο.

Η Παρλά μιλάει για τα όνειρά της και τον γάμο τους και ο Κερέμ την ακούει αλλά δεν δίνει καμία σημασία γιατί ο μόνος λόγος που την παντρεύεται είναι επειδή νιώθει ένοχος, που έμεινε ανάπηρη. Η Βιλντάν βλέπει τη Μελέκ να ταϊζει την Ελίφ και σκέφτεται πως αυτό είναι υπερβολή. Ζητάει από τη Μελέκ να επιστρέψει αμέσως στη δουλειά της και μαλώνει την Ελίφ. Η Μελέκ δυσκολεύεται να το αντέξει αυτό αλλά πιστεύει πως δεν πρέπει κανείς να μάθει ότι είναι η μητέρα της Ελίφ. Η Ζουλιντέ πηγαίνει στην έπαυλη για να δει τη Μελέκ. Η Ματσιντέ εξακολουθεί να κάνει ερωτήσεις στη Χουμεϊρά για τη μέρα, που τη μετέφεραν στο νοσοκομείο. Η Χουμεϊρά συνεχίζει να της απαντάει πως δεν θέλει να το συζητήσει...


Παρασκευή 27/8/21 - Επεισόδιο 912: Η Χουμεϊρά παθαίνει μια νευρική κρίση στο δωμάτιο, που είχε ετοιμάσει για το μωρό της και η Βιλντάν πηγαίνει να καθαρίσει γιατί όλα τα αντικείμενα είναι πεταμένα. Ζητάει από την Ελίφ να τη βοηθήσει. Η Ζουλιντέ φτάνει στην έπαυλη και η Βιλντάν την υποδέχεται. Η Ζουλιντέ θέλει να μιλήσει στη Μελέκ και η Βιλντάν της το επιτρέπει. Όταν η Μελέκ μένει μόνη της με τη Ζουλιντέ της λέει πως βρήκε την Ελίφ στην έπαυλη αλλά κρύβουν από όλους την αλήθεια. Η Ματσιντέ ενημερώνεται από την αστυνομία πως εντόπισαν το σήμα από το κινητό του Μουσταφά κάπου μακριά από την πόλη και το σημείο είναι πολύ κοντά με αυτό που βρέθηκε η Χουμεϊρά. Η Ματσιντέ δεν πιστεύει πως πρόκειται για σύμπτωση και υποψιάζεται πως ο Ταρίκ έχει κάποια σχέση. Η Μελέκ βρίσκει την Ελίφ στο παιδικό δωμάτιο να καθαρίζει και μισεί τη Βιλντάν που αναγκάζει την κόρη της να δουλεύει.

Η Ματσιντέ πιστεύει πως η Χουμεϊρά πρέπει να της μιλήσει για εκείνη την τρομερή μέρα γιατί δεν πρόκειται πια μόνο για τη σχέση της με τον Ταρίκ. Η Ράνα είναι στο σπίτι που κρύβεται ο Ταρίκ και βαριέται. Δεν υπάρχει ούτε καν τηλεόραση και καμία άλλη άνεση ή πολυτέλεια. Ο Ταρίκ της λέει πως για λίγο καιρό θα πρέπει να ζουν στο παρασκήνιο και αυτό δεν της αρέσει καθόλου. Η Παρλά τηλεφωνεί στον πατέρα της και τον ρωτάει πότε θα φύγει για την Αγγλία η Σουρεγιά. Θέλει πρώτα να τη δει νύφη η Σουρεγιά και να ζηλέψει και μετά να φύγει. Η Παρλά δεν έχει μιλήσει ακόμα στην οικογένειά της, που βρίσκεται στο εξωτερικό, για το ατύχημα που είχε και για τον γάμο της με τον Κερέμ. Η Βιλντάν τα βάζει με τη Μελέκ επειδή καθάρισε εκείνη το παιδικό δωμάτιο. Της ζητάει να μην ανακατεύεται στο πρόγραμμά της για το πως θα γίνουν οι δουλειές του σπιτιού. Η Μελέκ κάνει υπομονή αν και δυσκολεύεται. Η Παρλά ζητάει από τον Κερέμ να κάνουν τον γάμο τους μια μέρα πριν φύγει η Σουρεγιά για την Αγγλία. Η Παρλά καλεί τη Σουρεγιά στον γάμο της με τον Κερέμ...


Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ