Breaking News

ELIF: Επεισόδια 913 - 914 - 915, 4ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 30/8/21 - Επεισόδιο 913: Η Σουρεγιά είναι απελπισμένη μετά την πρόσκληση της Παρλά στον γάμο της με τον Κερέμ. Η Φιλίζ, η γραμματέας της εταιρίας, καλεί τον Κερέμ για ένα οικονομικό ζήτημα. Πρέπει να πληρώσουν ένα μεγάλο ποσό αλλά δεν υπάρχουν αρκετά χρήματα στον εταιρικό λογαριασμό. Ο Κερέμ της λέει πως θα το τακτοποιήσει. Πηγαίνει να πάρει χρήματα από το χρηματοκιβώτιο και βλέπει πως δεν υπάρχουν χρήματα. Ο Κερέμ καταλαβαίνει πως ο Ταρίκ δεν εγκατέλειψε μόνο την αδελφή του αλλά το έσκασε με τα χρήματά τους. Δεν ξέρει πως να το πει στη μητέρα του, δεν γνωρίζει πως η Ματσιντέ ξέρει ήδη την αλήθεια.

Η Ματσιντέ επιμένει να πιέζει τη Χουμεϊρά να της μιλήσει για εκείνη την τρομερή μέρα γιατί ίσως έτσι λύσουν και το μυστήριο της εξαφάνισης του Μουσταφά. Η Χουμεϊρά πιστεύει πως ο Ταρίκ απλά το έσκασε με μια άλλη γυναίκα και όλα τα άλλα είναι γελοίες υποθέσεις για αυτό και αποφεύγει να μιλήσει. Η Ματσιντέ αναγκάζεται να της πει πως ο Ταρίκ ίσως έχει σκοτώσει τον Μουσταφά. Ο Κερέμ ακούει τη συζήτησή τους και επεμβαίνει λέγοντας τους πως ο Ταρίκ άδειασε τον εταιρικό λογαριασμό και το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού. Στην αρχή η Χουμεϊρά αρνείται να πιστέψει τις κατηγορίες τους αλλά στη συνέχεια αρχίζει να καταλαβαίνει ποιος είναι ο άντρας που παντρεύτηκε και αποφασίζει να μιλήσει. Η Χουμεϊρά λέει στη Ματσιντέ και τον Κερέμ πως ο Ταρίκ έχει σχέση με τη Ράνα και πως τους είδε μαζί τη μέρα που έχασε το παιδί της.

Η αστυνομία εισβάλει στο σπίτι, που κρυβόντουσαν ο Ταρίκ και η Ράνα αλλά το ζευγάρι έχει πάει να συναντήσει τον άνθρωπο με το καράβι που θα τους φυγαδεύσει. Η Ράνα έχει δεύτερες σκέψεις για αυτό που πάει να κάνει. Ο Ταρίκ προσπαθεί να την καθησυχάσει πως όλα θα πάνε καλά αλλά η Ράνα δεν δείχνει κανέναν ενθουσιασμό πια. Καθώς επιστρέφουν στο σπίτι βλέπουν την αστυνομία και το σκάνε. Οι ανησυχίες της Ράνα αυξάνονται. Η Μελέκ ακούει τη Χουμεϊρά να λέει στην Παρλά όλα όσα έκανε ο Ταρίκ και πως η αστυνομία τον αναζητά. Η Μελέκ χαίρεται όταν το ακούει αυτό και ελπίζει να τον συλλάβουν σύντομα. Η Ζουλιντέ λέει στην Τουλάι πως η Μελέκ βρήκε την κόρη της στην έπαυλη και πως ο Ταρίκ είναι ο άντρας που ευθύνεται για τον θάνατο του Βεϊσέλ και πως ζούσε και αυτός στην έπαυλη...


Τρίτη 31/8/21 - Επεισόδιο 914: Ο Ταρίκ αντιμετωπίζει προβλήματα στην οργάνωση της διαφυγής του αλλά πρέπει να βρει και ένα νέο μέρος για να μείνει με τη Ράνα μέχρι να φύγουν. Η αστυνομία βρίσκεται στο προηγούμενο σπίτι, που έμεναν. Η Ράνα χάνει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του. Η Μελέκ μιλάει στην Ελίφ για τα σχέδιά της, να φύγουν μακριά από όλους όσους τις πληγώνουν. Ζητάει από την κόρη της να κάνει υπομονή, μόλις συλληφθεί ο Ταρίκ, θα είναι ελεύθερες να κάνουν ότι θέλουν. Η Τουλάι λέει στην Ιντζί πως βρέθηκε η Ελίφ και αυτό της δίνει μεγάλη χαρά, για πρώτη φορά μετά το θάνατο του Βεϊσέλ. Η Χουμεϊρά ζητάει συγνώμη από τη μητέρα της. Τώρα βλέπει την αλήθεια για το ποιος είναι πραγματικά ο Ταρίκ. Αν και η μητέρα της την προειδοποιούσε για τον χαρακτήρα του Ταρίκ, η Χουμεϊρά τον αγαπούσε και η αγάπη της τελικά θόλωσε τη σωστή της κρίση. Η Ματσιντέ της ζητάει να μην κλαίει και πως δεν έχει κανένα λόγο να απολογείται εκείνη.

Η Ματσιντέ ξέρει πως η κόρη της θα περάσει δύσκολες μέρες αλλά ξέρει πως είναι ακόμα νέα και η ζωή είναι μπροστά της για να τη ζήσει και να γίνει ευτυχισμένη. Ο Ταρίκ βρίσκει ένα νέο μέρος για να μείνουν με τη Ράνα αλλά εκείνη δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη από την κατάσταση. Η Παρλά τα βάζει συνεχώς με τη Βιλντάν και προκαλεί την έκρηξη της. Η Παρλά τη απειλεί και της λέει να προσέχει τη συμπεριφορά της απέναντί της στο μέλλον. Ο Τσαγκλάρ τηλεφωνεί στην Παρλά και ζητάει και άλλα χρήματα. Αν δεν του τα δώσει, ο νεαρός απειλεί να αποκαλύψει τα ψέματά της. Ο Κερέμ επιστρέφει στην έπαυλη και ανακοινώνει πως η αστυνομία δεν κατάφερε να βρει τον Ταρίκ. Η Χουμεϊρά παθαίνει νευρική κρίση και πετάει τα πράγματα του Ταρίκ από το παράθυρο. 

Η Παρλά ακούει τη φασαρία και θέλει να δει τι γίνεται. Θέλει να χρησιμοποιήσει το αναπηρικό αμαξίδιο αλλά τότε καταφέρνει να κουνήσει τα δάχτυλά της. Η Βιλντάν ακούει τη συζήτησή τους και μεταφέρει στη Μελέκ και την Ελίφ όσα άκουσε. Η Ελίφ καταλαβαίνει πως αυτό σημαίνει πως θα μείνουν με τη μητέρα της περισσότερο χρόνο στην έπαυλη και λυπάται. Θέλει να φύγουν μακριά. Το μέρος που μένουν ο Ταρίκ και η Ράνα είναι άθλιο και δεν έχουν πια φαγητό και νερό. Η Ράνα ζητάει από τον Ταρίκ να λύσει αυτό το θέμα ενώ δεν διαμαρτύρεται καθόλου για τις συνθήκες που ζουν γιατί ετοιμάζει το δικό της σχέδιο. Ο Κερέμ προσπαθεί να αλλάξει τη διάθεση της αδελφής του και της λέει πως έχει ακόμα στη διάθεση της μετοχές της εταιρίας και αν θέλει μπορεί να δουλέψει εκεί. Η Χουμεϊρά όμως είναι αρνητική...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 914, 4ος Κύκλος) - Η περίληψη στο web του Star είναι λάθος

Τετάρτη 1/9/21 - Επεισόδιο 915: Η Παρλά συνεχίζει να κουνάει κάθε μέρα και λίγο περισσότερο τα πόδια της. Όταν προσπαθεί να σταθεί και να περπατήσει τα καταφέρνει για λίγο. Όμως είναι μια τεράστια έκπληξη και πρόοδος. Είναι ένα θαύμα όλο αυτό αλλά η Παρλά έχει αποφασίσει να μην το πει σε κανέναν μέχρι να γίνει ο γάμος της με τον Κερέμ. Ο Κερέμ αγοράζει νυφικό για την Παρλά ως δώρο. Εκείνη ξετρελαίνεται ενώ ο Κερέμ με δυσκολία χαμογελάει. Ο Κερέμ ενημερώνει την Παρλά πως την επόμενη μέρα θα την επισκεφθούν ειδικοί για να οργανώσει τον γάμο τους, όπως θέλει εκείνη. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, η Παρλά τον αποκαλεί “άντρα μου” και ο Κερέμ ενοχλείται. Η Σουρεγιά πηγαίνει γλυκό στην Παρλά και εκείνη της δείχνει με υπερηφάνεια το νυφικό της για να την πληγώσει, πράγμα που καταφέρνει. Η Τουλάι σχεδιάζει να επιστρέψει στην πόλη από όπου κατάγεται μαζί με την Ιντίζ και να μεγαλώσει εκεί το παιδί, που περιμένει. Η Ζουλιντέ λυπάται, το ίδιο και η Ιντζί αλλά και ο Εμιρχάν.

Η Ράνα φέρεται καλά στον Ταρίκ και δεν παραπονιέται για τίποτα γιατί έχει ένα σχέδιο. Ο Ταρίκ της λέει πως είναι πολύ τυχερός που την έχει στη ζωή του, μια γυναίκα που δεν γκρινιάζει. Η Τουλάι τηλεφωνεί στη Μελέκ και της ανακοινώνει την απόφασή της και της ζητάει να δει την Ελίφ εκείνη και η Ιντζί, πριν φύγουν για πάντα. Η Μελέκ συμφωνεί και τις καλεί στην έπαυλη. Ο δικηγόρος του Ταρίκ τον ενημερώνει πως υπάρχει αγοραστής για τις μετοχές της εταιρίας και εκείνος του ζητάει να κάνει γρήγορα όλες τις απαραίτητες διαδικασίες. Η Τουλάι και η Ιντζί πηγαίνουν στην έπαυλη αλλά η Βιλντάν δεν επιτρέπει στην Ελίφ να δει τους επισκέπτες ενώ της δίνει εντολή να διπλώσει τα ρούχα. Η Ελίφ όμως καταφέρνει να το σκάσει και να βγει στον κήπο. Η Ελίφ και η Ιντζί συναντιούνται μετά από πολύ καιρό και είναι ευτυχισμένες. Ο Ταρίκ πουλάει τις μετοχές της εταιρίας και η Ράνα παρακολουθεί με ένα αινιγματικό χαμόγελο...


Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ