Breaking News

Προκριματικά Europa Conference League: Live στο Open ο αγώνας Μποέμιανς - ΠΑΟΚ (3/8, 21:45)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μποέμιανς - ΠΑΟΚ: Η πρώτη ευρωπαϊκή μάχη των Κυπελλούχων Ελλάδας κόντρα στη φιλόδοξη ομάδα από την Ιρλανδία θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το OPEN απόψε, Τρίτη 3 Αυγούστου, στις 21:45.

Ο "Δικέφαλος" του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ήδη δώσει τα πρώτα θετικά δείγματα γραφής ενόψει της απαιτητικής σεζόν που αρχίζει και θέλει να κάνει ποδαρικό με το δεξί στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, προκειμένου να βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στους ομίλους του Conference League.


Ωστόσο, η Μποέμιανς είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος που «έδειξε τα δόντια» του στον προηγούμενο προκριματικό γύρο, όπου απέκλεισε την Ντουντελάνζ με δύο νίκες, εντός και εκτός έδρας, με συνολικό σκορ 4-0.

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν θα περιγράψει απευθείας ο απεσταλμένος του OPEN στο Δουβλίνο, Γρηγόρης Ατρείδης.

Με τον υδράργυρο στα ύψη, είτε είστε στην πόλη είτε στα νησιά, συντονιστείτε στο OPEN και απολαύστε ένα από τα πιο σημαντικά ποδοσφαιρικά ραντεβού του φετινού καλοκαιριού για το ελληνικό ποδόσφαιρο.