Breaking News

Formula 1: Live στην ΕΡΤ2 το Γκραν Πρι του Βελγίου (29/8, 15:50)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το Γκραν Πρι του Βελγίου θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2 σήμερα, Κυριακή 29 Αυγούστου 2021, στις 16:00 (απευθείας σύνδεση στις 15:50).

Στην περιγραφή και στον σχολιασμό, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ Νίκος Κορόβηλας και Ηλίας Παπαϊωάννου. Καλεσμένος στο στούντιο, ο F1 editor Φαμπρίτσιο Λαζάκις.

Το Γκραν Πρι του Βελγίου

Μετά από διακοπή τεσσάρων εβδομάδων, λόγω θέρους, η Formula 1 επιστρέφει στη δράση με το Γκραν Πρι του Βελγίου, για τον 12ο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2021.

Λιούις Χάμιλτον και Μαξ Φερστάπεν αναμένεται να «κονταροχτυπηθούν» ξανά στην πίστα, αυτήν τη φορά στη θρυλική διαδρομή του Σπα-Φρανκορσάν. Μετά τα γεγονότα του Σίλβερστοουν, ένα είναι το ερώτημα: ποιος θα σηκώσει πρώτος το πόδι από το γκάζι;

Ο Βρετανός επτάκις πρωταθλητής κατόρθωσε να μετατρέψει την εις βάρος του διαφορά των 32 βαθμών πριν το βρετανικό Γκραν Πρι σε μια πρωτοπορία 8 βαθμών μετά τη νίκη του στην Αγγλία και τη 2η θέση του στην Ουγγαρία, καθώς στους αντίστοιχους αγώνες ο Φερστάπεν είχε μια εγκατάλειψη (συνέπεια της σύγκρουσης του με τον Χάμιλτον) και μια 9η θέση.

Στην υβριδική εποχή της Formula 1 και μέχρι το 2020, η Mercedes ήταν άνετα ταχύτερη από τη Red Bull στο Βέλγιο, αυτό όμως δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα συμβεί τώρα, καθώς οι «Κόκκινοι Ταύροι» έχουν φέτος ένα αυτοκίνητο που είναι το ίδιο καλό και συχνά καλύτερο από αυτό των «Μαύρων Βελών». Οι γραμμές μάχης στο δάσος των Αρδεννών έχουν χαραχτεί...