Breaking News

George και Amal Clooney: Ξέγνοιαστες στιγμές με τα δίδυμα στην Ιταλία (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο George Clooney και η σύζυγός του Amal Clooney (Alamuddin) απόλαυσαν - μαζί με φίλους τους - το μεσημεριανό γεύμα τους την Τετάρτη σε ξενοδοχειακό θέρετρο στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας, όπου διατηρούν μία εντυπωσιακή έπαυλη.

Μαζί τους ήταν και τα διδυμάκια τους, Alexander και Ella, που ήρθαν στη ζωή στις αρχές Ιουνίου του 2017.

Ο George Clooney, η Amal, τα παιδιά τους και οι φίλοι τους έφτασαν με ταχύπλοο σκάφος στο  5 αστέρων Villa d'Este.


Σύμφωνα με τη Daily Mail, που δημοσιεύει αποκλειστικές φωτογραφίες από την έξοδό τους, οι δυο τους διέψευσαν πρόσφατα - μέσω εκπροσώπου τους - τις φήμες, που άρχισαν να κυκλοφορούν τον περασμένο μήνα και τους ήθελαν να περιμένουν και τρίτο παιδί.


Τον περασμένο χρόνο δημοσιεύματα ανέφεραν ότι το ζευγάρι βρίσκεται ένα βήμα πριν το διαζύγιο, με τον George Clooney να βάζει τέλος στις φήμες δηλώνοντας στο περιοδικό People πως είναι τυχερός που έχει δίπλα του μια τέτοια γυναίκα.


Αργότερα, ο Clooney είπε στο CBS This Morning: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ύπαρξη της Amal στη ζωή μου άλλαξε τα πάντα για μένα. Όλα όσα έκανε ήταν απείρως πιο σημαντικά από οτιδήποτε άλλο για μένα... Βρήκα τον κατάλληλο άνθρωπο για να κάνω παιδιά. Για μένα δεν ήταν πότε στόχος μου τα παιδιά... Δεν ένιωθα ότι η ζωή μου ήταν ανεκπλήρωτη χωρίς παιδιά, είχα μια αρκετά γεμάτη ζωή. Τότε γνώρισα την Amal και συνειδητοποίησα ότι η ζωή μου ήταν αρκετά άδεια. Όταν γεννήθηκαν τα παιδιά συνειδητοποίησα πόσο απίστευτα άδεια ήταν η ζωή μου. Με τον ερχομό τους γέμισε η ζωή μου, έγινε διασκεδαστική... Η πατρότητα σου δίνει την αίσθηση ότι ανήκεις κάπου. Έχεις την αίσθηση του σπιτιού και της άνευ όρων αγάπης».