Breaking News

Γιόρτασε τα γενέθλιά της η Thalia (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα 50α γενέθλιά της γιόρτασε χθες (26/8) η Thalia (Ariadna Thalia Sodi Miranda), η οποία ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες, όπως και 2 βίντεο, σε ανάρτησή της στο Instagram.

H γοητευτική τραγουδίστρια, ηθοποιός, παραγωγός, συνθέτρια, στιχουργός, συγγραφέας και επιχειρηματίας - που συμμετείχε και σε σαπουνόπερες - θεωρείται η πιο εμπορική Μεξικανή τραγουδίστρια, καθώς έχει πουλήσει πάνω από 50 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Η Thalia έκανε τον απολογισμό της, γράφοντας στη λεζάντα:

«Χρόνια μου πολλά! 🎉 50. Και έτσι ζω τη ζωή μου "χωρίς να λαμβάνω υπόψη" τις άσχημες εμπειρίες, αλλά μάλλον μαθαίνοντας από αυτές. Δεν υπολογίζω τους ανθρώπους που με πλήγωσαν, αλλά θησαυρίζω τους ανθρώπους που με αγαπούν.

Χωρίς να λαμβάνω υπόψη την κοινωνική ή οικονομική αξία των ανθρώπων, αλλά μάλλον το αίσθημα της ειρήνης, της χαράς και της στοργής που νιώθω όταν είμαι μαζί τους. Ανεξάρτητα από την ηλικία ή το βάρος, αφού το σώμα μου δεν είναι άλλο από το όχημα που οδηγεί η ψυχή μου για να μπορεί να αναπτυχθεί σε αυτό το επίπεδο.

Χωρίς απολογισμούς μνησικακίας, φθόνων ή θυμού, αφού όταν τα νιώσετε ή τα λάβετε και κολλήσετε σε αυτά, μειώνετε την ποιότητα της ζωής σας. Χωρίς να υπολογίζω τους καιρούς που έχω πέσει, αλλά μάλλον αυτούς που ανέβηκα.

Χωρίς να συνειδητοποιώ ότι τα 50 πηγαίνουν με το "ναι, αλλά". Η πραγματικότητα είναι ότι η ζωή σας είναι για να τη ζήσετε, λαμβάνοντας υπόψη ότι το πιο υπέροχο και σημαντικό από όλα... είναι η ΑΓΑΠΗ.

Ευχαριστώ Θεέ πατέρα που με πήρες στο κέντρο του χεριού σου. Ευχαριστώ τη μητέρα και τον πατέρα μου που ήταν το κανάλι που με έφερε εδώ (και για όλη την αγάπη τους και τα τόσα μπαλόνια και κέικ στα παιδικά μου χρόνια).

Ευχαριστώ την οικογένεια και τους φίλους μου για την αγάπη και την παρέα τους. Και στο αγαπημένο μου F.A.N.S (οικογένεια, φίλοι, παιδιά, ονειροπόλοι), σας ευχαριστώ πολύ! 😍 Ας γιορτάσουμε με στιλ! Χρόνια πολλά κoρίτσι Τ! 🎉🎂🎁🎈»