Breaking News

John Corbett - Bo Derek: Παντρεύτηκαν κρυφά μετά από 20 χρόνια σχέσης (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο John Corbett αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε κρυφά τη Bo Derek πριν λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον περασμένο Δεκέμβριο του 2020.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο 60χρονος ηθοποιός ανακοίνωσε την είδηση χθες, Τρίτη, στο «The Talk» του CBS.

Ο John Corbett ενώθηκε με τα γαμήλια δεσμά με την 64χρονη ηθοποιό, η οποία είναι γνωστή ως η «εξωτική καλλονή της παραλίας», από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία «10», που κυκλοφόρησε το 1979.

«Γύρω στα Χριστούγεννα, η Bo κι εγώ παντρευτήκαμε. Θέλουμε την ιδιωτικότητα στη ζωή μας και δεν κάναμε ανακοίνωση. Όλοι οι φίλοι και η οικογένειά μας το ήξεραν. Μετά από 20 χρόνια αποφασίσαμε να παντρευτούμε. Δεν θέλαμε το 2020 να είναι αυτό που όλοι κοιτούν πίσω και μισούν... ας κρατήσουμε ένα ωραίο πράγμα από το 2020», είπε ο Corbett, ενώ έδειξε τη βέρα του.


Η Bo Derek είχε χάσει το σύζυγό της John Derek το 1998 από καρδιακή ανεπάρκεια. Για τη γνωριμία της με τον Corbett είχε δηλώσει: «Υπήρχε απλώς μια έλξη, μια οικειότητα. Με κάνει να γελάω συνέχεια. Είναι γεμάτος ζωή, γεμάτος χαρά».

Εκτός από ηθοποιός, ο John Corbett έχει ακολουθήσει και καριέρα στην country μουσική. Όσον αφορά την υποκριτική, έχει παίξει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, ενώ έχει εμφανιστεί και σε 22 επεισόδια στο «Seχ and the City».

Στον κινηματογράφο έπαιξε σε πολλές ταινίες, όπως: «My Big Fat Greek Wedding» (2002), «Raising Helen» (2004), «The Messengers» (2007), «Seχ and the City 2» (2010), «Ramona & Beezus» (2010), «My Big Fat Greek Wedding 2» (2016), «To All the Boys» (τριλογία ταινιών 2018-2021) κ.α.