Breaking News

Κοντοζαμάνης: «Ζούμε την πανδημία των ανεμβολίαστων» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Πρέπει να αποδεχτούμε κάποιες αλήθειες. Τα εμβόλια είναι ασφαλή. Το εμβόλιο είναι το μοναδικό όπλο που έχουμε στη διάθεσή μας αυτή τη στιγμή για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία. Ζούμε την πανδημία των ανεμβολίαστων, γιατί εκείνοι κινδυνεύουν περισσότερο. Έχουμε την πλευρά της επιστήμης και την πλευρά των fake news. Εμείς είμαστε με την επιστήμη», είπε ο Βασίλης Κοντοζαμάνης στην «Κοινωνία ώρα MEGA».

«Δεν μιλάμε για διαχωρισμό των πολιτών. Είναι αυτονόητο ότι οι εμβολιασμένοι πρέπει να αντιμετωπιστούν διαφορετικά από τους ανεμβολίαστους. Οι ανεμβολίαστοι κινδυνεύουν να νοσήσουν και αυτοί πρέπει να εμβολιαστούν. Ένας εμβολιασμένος έχει 13 φορές μικρότερη πιθανότητα εφόσον νοσήσει να διασωληνωθεί. Το σύστημα δεν είναι στο σημείο που θα λέγαμε ότι είναι στο κόκκινο. Είμαστε ανά πάσα στιγμή σε ετοιμότητα. Από τα στοιχεία που έχουμε, η πίεση είναι πολύ μικρότερη όταν έχουμε να κάνουμε με εμβολιασμένους συμπολίτες μας», τόνισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας.

«Παίρνεις μέτρα, σου λένε πρέπει να πείσεις τον κόσμο. Προσπαθούμε να πείσουμε τον κόσμο, μας λένε πρέπει να πάρετε μέτρα», ξέσπασε ο κ. Κοντοζαμάνης.

Δείτε το βίντεο. Διαβάστε αναλυτικότερα στο Megatv.com