Breaking News

«Ασυγκράτητοι» η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker - «Απόδραση» στην Ιταλία (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Kourtney Kardashian είχε χωρίσει το 2018 με τον Γάλλο Younes Bendjima, με τον οποίο είχε σχέση περίπου δύο χρόνια, καθώς φέρεται να ανακάλυψε ότι την απάτησε. Μετά από σχέσεις που της "χρέωσαν" κατά διαστήματα, η 42χρονη τηλεπερσόνα είναι φoυλ εpωτευμένη με τον 45χρονο Travis Barker, μουσικό και ντράμερ του συγκροτήματος Blink-182.

Το ζευγάρι καταγράφηκε χθες, Παρασκευή, στο Portofino της Ιταλίας, όπου απολαμβάνει τις διακοπές του.

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες, που δημοσιεύει η Daily Mail, είναι χαρακτηριστικές, καθώς τους δείχνουν σε τρυφερές στιγμές.


Οι δυο τους ανταλλάσσουν φιλιά και δείχνουν να μην μπορούν να κρατηθούν μακριά ο ένας από τον άλλον.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker ήταν μακροχρόνιοι φίλοι. Εδώ και λιγότερο από έναν χρόνο ήρθαν πολύ κοντά και πλέον δεν κρύβουν τον έpωτά τους.


Ο Barker είχε ένα τραγικό αεροπορικό δυστύχημα το 2008 που του προκάλεσε εγκαύματα τρίτου βαθμού στο 65% του σώματός του. Έκανε περισσότερες από 26 επεμβάσεις και πέρασε πολύ χρόνο σε μονάδα εγκαυμάτων. Στο ατύχημα είχαν σκοτωθεί τέσσερα άτομα (οι δύο πιλότοι και δύο φίλοι του). Οι μόνοι που είχαν επιζήσει ήταν ο ντράμερ και ο αείμνηστος DJ AM (πέθανε από υπερβολική δόση ένα χρόνο αργότερα).

Ο Barker είχε ορκιστεί να μην ταξιδέψει ξανά με αεροπλάνο, ωστόσο η Kourtney Kardashian τον έκανε να ξεπεράσει τους φόβους του.


Να σημειωθεί ότι το Portofino - ψαροχώρι και τουριστικό θέρετρο, γνωστό για το μικρό του λιμάνι και τους διάσημους επισκέπτες του - είναι δήμος, που βρίσκεται στην επαρχία της Γένοβας στην Ιταλική Ριβιέρα.


H Kourtney Kardashian έχει τρία παιδιά, που απέκτησε με τον Scott Disick. Τον Ιούλιο του 2015, το ζευγάρι χώρισε έπειτα από εννέα χρόνια σχέσης.