Breaking News

Κυριαρχία του Mega στην τηλεθέαση με τη μετάδοση του αγώνα Λουντογκόρετς - Ολυμπιακός

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την κορυφή της τηλεθέασης κατέκτησε το MEGA χθες, Τρίτη 10 Αυγούστου, με ποσοστό 14,9% στο δυναμικό κοινό 18-54 - τουλάχιστον 2 μονάδες μπροστά από τον ανταγωνισμό - και 12,7% στο γενικό σύνολο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Mega, κορυφαίο πρόγραμμα της χθεσινής ημέρας ήταν η ζωντανή μετάδοση του αγώνα Λουντογκόρετς - Ολυμπιακός, στη ζώνη prime-time, που επικράτησε του ανταγωνισμού με ποσοστό 29,4% στο γενικό σύνολο και 29,3% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Την αναμέτρηση παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 881.451 τηλεθεατές, με την παράταση του αγώνα να φτάνει στους 1.139.289 τηλεθεατές και την κάλυψη του αγώνα να αγγίζει σχεδόν τους 1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές.

Η μετάδοση του αγώνα σημείωσε εντυπωσιακά ποσοστά και σε επιμέρους ανδρικά κοινά, όπου η τηλεθέαση έφτασε μέχρι και το 70%.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, με τον ίδιο ρυθμό το MEGA θα συνεχίσει να προσφέρει στους φίλους του ποδοσφαίρου το καλύτερο θέαμα ως το μόνο ιδιωτικό ελεύθερο κανάλι που εξασφάλισε τα δικαιώματα της μετάδοσης των αγώνων του UEFA Champions League για τα επόμενα τρία χρόνια.

Κάθε Τετάρτη βράδυ, το MEGA θα μεταδίδει LIVE τον κορυφαίο αγώνα της βραδιάς αλλά και pre-game και post game εκπομπές με τα highlights από όλους τους αγώνες.