Breaking News

Λάμπρος Χούτος - Ματίνα Ζάρα: Γιατί ματαιώθηκε ο γάμος τους - «Με πήρε τηλέφωνο, ήταν στεναχωρημένη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στα τέλη του Ιουλίου, ο Λάμπρος Χούτος είχε παρευρεθεί ενθουσιασμένος στην πρόβα νυφικού που έκανε η όμορφη Ματίνα Ζάρα, ενόψει του επικείμενου γάμου τους στις 21 Αυγούστου, στη Σκιάθο.

Ωστόσο, ο γάμος τους ακυρώθηκε ξαφνικά, αφήνοντας άναυδους τους συγγενείς και τους φίλους του ζευγαριού.

Η Φαίδρα Θεοδωρίδου, από τον οίκο νυφικών της οποίας η Ματίνα Ζάρα νοίκιασε το νυφικό, δήλωσε στην εκπομπή «Love it»:

«Ακριβώς τι έγινε δεν γνωρίζω. Με πήρε κάποια στιγμή η κυρία Ζάρα - γιατί ήταν να πάμε στο γάμο, ήμασταν καλεσμένοι - και απλά μου είπε ότι "Φαίδρα μου, δε θα γίνει ο γάμος". Δεν μου πέρναγε καθόλου κάτι τέτοιο από το μυαλό. Ήταν λαμπερή, χαμογελαστή κι ευτυχισμένη. Δεν έδειξαν ποτέ σε εμένα κάτι διαφορετικό...

Νομίζω την άκουσα στεναχωρημένη. Κι εγώ στεναχωρήθηκα, ήμασταν έτοιμοι να πάμε στο γάμο. Ήταν τόσο τελευταίο όλο αυτό που έγινε και για μας ακούστηκε κάπως.

Κάναμε πρόβες, είδαμε αρκετά νυφικά... Είχε έρθει και η Λάουρα Νάργες, η οποία θα ήταν η κουμπάρα... Το νυφικό ήταν με ενοίκιο, θα μας το επιστρέψει όταν γυρίσει από τη Σκιάθο».


Σύμφωνα με τη Realnews, καλά ενημερωμένες πηγές είπαν: «Το ζευγάρι είχε μαζέψει αρκετή ένταση τον τελευταίο μήνα, λόγω των προετοιμασιών, η οποία, όπως φάνηκε, γιγαντώθηκε τις τελευταίες ημέρες και επέφερε τη ρήξη στη σχέση τους. Αυτό, σε συνδυασμό με ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα που προέκυψε ξαφνικά, τους οδήγησε στην απόφαση της ματαίωσης».

Φίλος του ζευγαριού, τόνισε στην εφημερίδα: «Αν και είχαν προετοιμάσει και την παραμικρή λεπτομέρεια για την ημέρα του γάμου τους, τόσο η Ματίνα όσο και ο Λάμπρος αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε μια τελετή που, λόγω στρες και έντασης, δεν θα μπορούσαν να απολαύσουν. Παρέμειναν και οι δύο στη Σκιάθο, αλλά χωρίς να διατηρούν επαφές. Επέλεξαν να κάνουν ένα διάλειμμα στη σχέση τους. Όμως, τώρα που πήραν τον χρόνο τους και επέστρεψαν στην Αθήνα, έχουν πρόθεση να συζητήσουν για το μέλλον».