Breaking News

Α. Λυκουρέζος: «Οι σχέσεις της Μάρθας με τη Μαρία Ελένη έχουν αποκατασταθεί» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την περασμένη Τετάρτη συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από το θάνατο της Ζωής Λάσκαρη, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, από ανακοπή καρδιάς, στις 18 Αυγούστου 2017, στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μίλησε στο «Καλοκαίρι #not» για την αείμνηστη ηθοποιό και τη διαμάχη που είχαν στο παρελθόν οι κόρες της (Μάρθα Κουτουμάνου και Μαρία - Ελένη Λυκουρέζου). Επίσης, αναφέρθηκε στο αυτοάνοσο νόσημα που είχε ο αξέχαστος Βλάσσης Μπονάτσος, για το οποίο είχε μιλήσει η κόρη του, Ζένια. Συγκεκριμένα, ο γνωστός ποινικολόγος είπε στην εκπομπή του Open:

«Ο χρόνος περνάει γρήγορα, το κενό όμως παραμένει και η απουσία της Ζωής είναι μόνιμη και σκληρή. Ήταν ένας άνθρωπος γενναιόδωρος, αντισυμβατικός, εκρηκτικός, ατίθασος, εpωτικός... Όλα αυτά συνέθεταν την προσωπικότητά της. Όπως έλεγε... "είμαι και του λιμανιού και του σαλονιού"... Αυτά τα 41 χρόνια γάμου ήταν ένα πολύ όμορφο επίτευγμα, το οποίο οφείλεται στη Ζωή. Πολλοί δεν πίστευαν ότι θα διαρκέσει τόσα χρόνια η συμβίωσή μας. Ευτυχώς διήρκησε, αλλά έφυγε νωρίς...

Υπήρχαν και δύσκολες στιγμές, δεν ήταν πάντα "χρυσοστολισμένη" η κοινή μας ζωή. Είχε και τις συγκρούσεις και τις καταιγίδες της... Έχω πάρα πολλά δικά της αντικείμενα, τα οποία κάθε τόσο τα χαζεύω και θυμάμαι τις στιγμές μας... Όταν "έφυγε" η Ζωή, μετά από ένα - δυο μήνες έφυγα από το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη, δεν υπήρχε λόγος να μένω πια εκεί...

Δεν υπάρχει πλέον διαμάχη, οι σχέσεις της Μάρθας με τη Μαρία - Ελένη έχουν αποκατασταθεί.

Ο Βλάσσης Μπονάτσος,  δυστυχώς, υπέφερε από ένα αυτοάνοσο, ήταν οικογενειακό πρόβλημα. Αυτό τον οδήγησε στο θάνατο. Έχουμε επαφή με τη Ζένια, την αγαπώ πάρα πολύ και με αγαπάει κι εκείνη. Είμαι ο παππούς της, στα χέρια μου μεγάλωσε... Είναι ικανή, έξυπνη, δυνατή και τη θαυμάζω.

Με πλήγωσε το γεγονός ότι τα παιδιά ήρθαν σε σύγκρουση. Παραμένει ίσως κάποια πικρία, αλλά η ζωή προχωράει...».


Από το γάμο της με τον Πέτρο Κουτουμάνο, η Ζωή Λάσκαρη απέκτησε μία κόρη, τη Μάρθα, που είχε παντρευτεί τον Βλάσση Μπονάτσο. Το 1997 έγινε γιαγιά, όταν ήρθε στη ζωή η Ζένια. Ο δεύτερος γάμος της ήταν με τον δικηγόρο Αλέξανδρο Λυκουρέζο, με τον οποίο παντρεύτηκε το 1976 και το 1978 απέκτησαν μια κόρη, τη Μαρία Ελένη.