Breaking News

Με δημοτική δαπάνη η κηδεία του Ανέστη Βλάχου - Η ανακοίνωση της οικογένειας (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο - και όχι μόνο - σκόρπισε η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Ανέστη Βλάχου, σε ηλικία 87 ετών... 

Με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί με δημοτική δαπάνη στο Α΄ Κοιμητήριο του Δήμου Αθηναίων. 

Αργά το απόγευμα της Τρίτης, η οικογένεια του ηθοποιού εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία αναφέρει:

«Mε βαθύτατη οδύνη ανακοινώνουμε την απώλεια του πολυαγαπημένου μας πατέρα και παππού Ανέστη Βλάχου.

Ο Ανέστης Βλάχος έδωσε μία γενναία μάχη για τη ζωή, τον τελευταίο σχεδόν ένα μήνα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Δυστυχώς όμως, η καρδιακή ανεπάρκεια η οποία τον ταλάνιζε τα τελευταία χρόνια και η σοβαρότερη επιπλοκή της, η πολυοργανική ανεπάρκεια, τον κατέβαλλαν με αποτέλεσμα να καταλήξει εχθές, 23 Αυγούστου 2021, λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου που έκαναν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό και φρόντισαν τον άνθρωπό μας. Ευχαριστούμε επίσης όλον αυτόν τον υπέροχο κόσμο που τον αγάπησε και συνδέθηκε μαζί του για την συμπαράσταση στο πένθος μας.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και τον Αντιδήμαρχο Ελευθέριο Γ. Σκιαδά που θέλησαν να τον τιμήσουν με την ευγενική παραχώρηση από την πόλη που αγάπησε, έζησε και υπηρέτησε ως Αντιδήμαρχος, χώρου στο Α' Κοιμητήριο Αθηνών για την ταφή του.

Ευχαριστούμε το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και την Υπουργό και προσωπική του φίλη, κυρία Λίνα Μενδώνη για την αγάπη και τα θερμά λόγια.

Ευχαριστούμε την AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ και το ΠΑΣΟΚ, τις μεγάλες του αγάπες, αλλά και το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας για τα ιδιαιτέρως τιμητικά και άκρως συγκινητικά τους λόγια.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, πως η εξόδιος ακολουθία, θα ψαλεί, την ερχόμενη Παρασκευή, 27 Αυγούστου, στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγιών Θεοδώρων του Α' Κοιμητηρίου Αθηνών.

Αιωνία σου η μνήμη πατέρα, παππού, σύζυγε, φίλε, αδελφέ!
Μετά τιμής,
Η οικογένεια.»