Breaking News

Δ. Μιχαλάκη - Γ. Παπαγεωργίου: Μετά το γάμο τους έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνιση στη Σύρο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Δανάη Μιχαλάκη - η τηλεοπτική Δρόσω από τις "Άγριες Μέλισσες" - παντρεύτηκε στη Σύρο, ανήμερα των γενεθλίων της (Σάββατο 7 Αυγούστου), τον αγαπημένο της, τον ηθοποιό Γιώργο Παπαγεωργίου.

Χθες, Κυριακή (8/8), ο Γιώργος Παπαγεωργίου με τη μπάντα του, Polkar, έδωσε μια συναυλία στο νησί. Guest εμφάνιση  έκανε η Δανάη Μιχαλάκη.


Το παραπάνω story, που ανέβηκε στο Instagram, αναδημοσίευσε το κανάλι του Tlife. Πριν τη συναυλία, η σχετική ανακοίνωση του viva.gr ανέφερε:

«Οι Polkar στη ΧΡΟΥΣΣΑ στη ΣΥΡΟ! Κυριακή 8 Αυγούστου - "Αθηναϊκό μαύρισμα".

Έχοντας κερδίσει τον τίτλο “ροκ σταρ με το στανιό” και χαρακτηριστεί ως “η feelgood εμπειρία που δεν πρέπει να χάσεις”, οι Polkar έρχονται μετά από 1 χρόνο απουσίας να πετάξουν σουτιέv, βpακιά, τρομπέτες, γιουκαλίλι, μεταλλιζέ χαρτάκια και πανηγυρτζίδικες μελωδίες στη Σύρο με special guest τη Δανάη Μιχαλάκη! 

Έχοντας στο ρόλο του frontman τον αεικίνητο Γιώργο Παπαγεωργίου, η μπάντα από τη Θεσσαλονίκη έρχεται με φόρα, έχοντας μαζέψει ενέργεια μεγατόνων, για να παρουσιάσει αγαπημένα δικά της τραγούδια, covers που έχουν ταυτιστεί με τον ήχο της στην επτάχρονη διαδρομή της, καθώς και νέο υλικό για να μοστράρει το "Αθηναϊκό της μαύρισμα".

Οι Polkar είναι οι Γιάννης Κυρατσός στην ηλεκτρική κιθάρα, Λάζαρος Πλιάμπας στα τύμπανα και στα κρουστά,  Γιάννης Μπέλος στο ηλεκτρικό μπάσο,  Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, Μιχάλης Καρανίκος στο τρομπόνι και Γιώργος Παπαγεωργίου στη φωνή. Special guest: Δανάη Μιχαλάκη.»