Breaking News

Σάκης Κατσούλης: «Από δημοσιεύματα έμαθα ότι δεν θα είμαι στο Love it» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε ότι το «Love it», με την Ιωάννα Μαλέσκου, έρχεται ανανεωμένο για δεύτερη σεζόν και θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 30 Αυγούστου, στις 12:00.

Στο πλευρό της Ιωάννας Μαλέσκου θα είναι η Μάρτζυ Λαζάρου, η Σίσσυ Καλλίνη, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας. Στην αρχισυνταξία, ο Νίκος Σερεμετάκης.

Ο Σάκης Κατσούλης δεν θα συμμετέχει τελικά στο πάνελ της εκπομπής. Σε δηλώσεις του - μαζί με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη - στην κάμερα του «Καλοκαίρι #not», ο νικητής του φετινού Survivor είπε στην Πένυ Καβέτσου:

«Να σου πω την αλήθεια, τα μαθαίνετε πιο γρήγορα από μένα. Κι εγώ διάβασα ότι δεν είμαι μέσα. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε κάνει κάποιες συζητήσεις. Προς το παρόν δεν τα έχουμε βρει και δεν έχουμε καταλήξει κάπου. Από ό,τι φαίνεται δεν θα είμαι κιόλας, οπότε αναμένω κι εγώ τις ενημερώσεις.

Κάναμε κάποια ραντεβού, συζητήσεις, όχι ακριβώς δοκιμαστικό. Δεν τα βρήκαμε και λογικά δεν θα είμαι κιόλας. Τι να σας πω... ό,τι ξέρετε ξέρω. Από δημοσιεύματα μαθαίνω κι εγώ. Έμαθα ότι κλείστηκε το πάνελ της εκπομπής, το διάβασα στο καράβι που ερχόμουν...

Δεν έχω πληγωθεί καθόλου, είμαι πάρα πολύ καλά. Συνεχίζουμε τις διακοπές μας, έχουμε πολλές προτάσεις, ενώ έχουμε και τα μαγαζιά μας».