Breaking News

Αντίνοος Αλμπάνης: «Το να υπερασπιζόμαστε τον Πέτρο Φιλιππίδη προκαλεί πόνο στα κoρίτσια που μίλησαν» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Αντίνοος Αλμπάνης κάθισε στον καναπέ του Dot. και μίλησε - μεταξύ άλλων - για τη νέα του συνεργασία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στη σειρά «Ο Δάσκαλος», που θα προβληθεί στο Mega, ενώ περιέγραψε πώς είναι τρία χρόνια μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Επίσης, σχολιάζοντας το ελληνικό #metoo, ο γνωστός ηθοποιός είπε στη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη:

«Είναι μια πολύ δύσκολη συνθήκη για όλους μας και ξέρετε καλά ότι μιλάμε για ανθρώπους με τους οποίους γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Το λέω αυτό γιατί είναι γνωστό στον κόσμο ότι εγώ είχα μια στενή σχέση με τον Πέτρο (Φιλιππίδη). Παρ' όλα αυτά άκουσα πράγματα για τα οποία δεν πήγαινε ποτέ το μυαλό μου.

Γίνεται πολύς ντόρος τον τελευταίο καιρό για ανθρώπους που υπερασπίζονται τον Πέτρο ή βγαίνουν και παίρνουν θέση υπέρ του. Αν εγώ έχω φερθεί με πολύ άσχημο τρόπο στη Νάντια, αλλά εξαιρετικά στον Μίνω, αυτό δεν με αποκαθιστά στα μάτια της Νάντιας ούτε με εξιλεώνει.

Όταν, δε, μιλάμε για πράγματα που είναι πολύ σοβαρά, το να βγαίνω και να υπερασπίζομαι τον Πέτρο προκαλεί πολύ μεγάλο πόνο και δυστυχία σε όλα αυτά τα κoρίτσια τα οποία βρήκαν το θάρρος και βγήκαν και μίλησαν.

Μιλάμε για ανθρώπους οι οποίοι είναι υπόδικοι. Υπάρχει το δικαστήριο και τα αρμόδια όργανα που πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους. Εγώ δε θα βοηθήσω αυτή τη δουλειά με το να πλέξω το εγκώμιο του Πέτρου».

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη.