Breaking News

Αντώνης Αλεξανδρίδης: «Παίρνω όλο το μερίδιο της ευθύνης, αλλά δεν είμαι βιaστής - Ζητώ συγγνώμη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο χρόνο και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2020 ο Αντώνης Αλεξανδρίδης είχε αποβληθεί από το Big Brother εξαιτίας μίας χυδαiας ατάκας του, που προκάλεσε κύμα αντιδράσεων. Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Open Weekend» ο Αντώνης Αλεξανδρίδης τόνισε, μεταξύ άλλων:

«Έχει περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, στο οποίο έχω κατασταλάξει, έχω σκεφτεί, έχω μείνει πολλές ώρες μόνος μου και μου δόθηκε τώρα η ευκαιρία να μιλήσω. Ήταν ένα πολύ δύσκολο χρονικό διάστημα, όπου είχα πολύ bullying, επίθεση και κατακραυγή από τον κόσμο, το οποίο με σημάδεψε. Παίρνω όλο το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί, αλλά δεν είμαι βιaστής. Δεν περίμενα 32 χρόνια να βγω στην τηλεόραση για να πω ότι θέλω να κάνω αυτό το πράγμα...

Είναι κάτι που δεν λέγεται ούτε για πλάκα, συμφωνώ. Αυτό, λοιπόν, το γεγονός μου έχει στοιχίσει πάρα πολύ γιατί - εκτός από το ό,τι δουλεύω από μικρός και έχω φτιάξει ένα όνομα στην κοινωνία - έχω και μια οικογένεια από πίσω μου, δεν είμαι μόνος μου. Άρα αυτό στιγματίζει και την οικογένειά μου...

Με προβληματίζει ότι αν θελήσω να κάνω μια σχέση, πώς θα το πει η κοπέλα στους γονείς της; Θα έχω πάνω μου μια ταμπέλα... Εγώ το είπα γι' αυτό και παίρνω την ευθύνη, αλλά δεν είμαι αυτή η ταμπέλα, αυτή η ρετσινιά. Ζητώ συγγνώμη ξανά και ξανά σε όποιον το άκουσε αυτό και αναστατώθηκε.

Προσπαθώ σιγά σιγά να βρω τα κομμάτια μου, να συνεχίσω τη ζωή μου, να αποδείξω σε όλους πως δεν είμαι αυτό που νομίζετε... ».