Breaking News

Η Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή - Art Metrano: Έφυγε από τη ζωή ο «αστυνόμος Ernie Mauser» (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 84 ετών, ο Art Metrano, ο οποίος υποδύθηκε τον αξιωματικό Ernie Mauser στη σειρά ταινιών «Η Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή».

Σύμφωνα με το Deadline, πέθανε στις  8 Σεπτεμβρίου, από φυσικά αίτια, στο σπίτι του στην πόλη Aventura της Φλόριντα.

«Έχασα τον καλύτερο φίλο μου, τον μέντορά μου, τον μπαμπά μου. Ήταν ο πιο δυνατός άνθρωπος που γνώρισα. Δεν έχω συναντήσει ποτέ κάποιον που να έχει αντιμετωπίσει περισσότερες αντιξοότητες από αυτόν.... Σ' αγαπώ και μου λείπεις πολύ! Μια μέρα θα σε ξαναδώ. Ξεκουράσου στον Παράδεισο. Είσαι τώρα ο φύλακας άγγελός μου», έγραψε - μεταξύ άλλων - στο Instagram ο γιος του, Harry Metrano.


Ο Art Metrano, που γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 1936, έπαιξε στις ταινίες «Η Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή» Νο 2 και Νο 3 (1985 και 1986). Εμφανίστηκε και σε άλλες ταινίες, ενώ συμμετείχε και σε πολλές τηλεοπτικές σειρές.

Η καριέρα του περιορίστηκε σημαντικά τον Σεπτέμβριο του 1989, όταν είχε ένα σοβαρό ατύχημα στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Συγκεκριμένα, έπεσε από μια σκάλα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο λαιμό του και στη μέση, μένοντας αρχικά τετραπληγικός. Αργότερα ανέκτησε τη χρήση των χεριών και των ποδιών του και μπόρεσε να περπατήσει σε μικρές αποστάσεις με πατερίτσες, ενώ χρησιμοποιούσε τακτικά και μηχανοκίνητη αναπηρική καρέκλα. Μάλιστα, πραγματοποίησε μια παράσταση, στην οποία εξιστόρησε με χιούμορ το ατύχημα και τη δύσκολη ανάρρωσή του.


Αποσύρθηκε οριστικά από το χώρο το 2001. Τα απομνημονεύματά του «Twice Blessed: Art Metrano Laughs the Darkness Away» είχαν δημοσιευθεί το 1994.

Ζούσε στην πόλη Aventura με τη δεύτερη σύζυγό του, Jamie. Αφήνει πίσω του τέσσερα παιδιά και άλλα μέλη της οικογένειάς του, εγγόνια και δισέγγονα.