Breaking News

Ben Affleck - Jennifer Lopez: Έκλεψαν την παράσταση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πιο εpωτευμένοι από ποτέ δείχνουν η Jennifer Lopez και o Ben Affleck, οι οποίοι είχαν αρραβωνιαστεί και χώρισαν πριν από 17 χρόνια περίπου, ενώ επανασυνδέθηκαν τον Απρίλιο του 2021.

Το ζευγάρι ταξίδεψε στη Βενετία για την πρεμιέρα της ταινίας του Ben Affleck "The Last Duel" του Ridley Scott, στην οποία πρωταγωνιστεί ο ίδιος μαζί με τη Jodie Comer, τον Matt Damon, τον Adam Driver κ.α. Μάλιστα, ο Ben Affleck συνυπογράφει και το σενάριο, μαζί με τους Nicole Holofcener και Matt Damon.


Η Jennifer Lopez εμφανίστηκε την Παρασκευή μαζί με τον 49χρονο Αμερικανό ηθοποιό, σκηνοθέτη και σεναριογράφο στο κόκκινο χαλί του 78ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας, το οποίο ξεκίνησε στις αρχές του μήνα και ολοκληρώνεται σήμερα, Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου.


Η 52χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός έκλεψε τις εντυπώσεις, φορώντας ένα λευκό φόρεμα, με τον Ben Affleck να μην κρύβει την ευτυχία του.


Να σημειωθεί ότι ο Ben Affleck έχει τρία παιδιά, που απέκτησε με την πρώην σύζυγο του Jennifer Garner. Η Jennifer Lopez έχει δύο 13χρονα παιδιά, που είναι δίδυμα, τον Maximilian και την Emme, που απέκτησε από προηγούμενο γάμο της με τον Marc Anthony.


Δείτε πλάνα στο βίντεο που ακολουθεί (φωτογραφίες πάνω από Daily Mail).