Breaking News

Big Brother: Αποχώρησε οικειοθελώς η Γιώτα Μυλωνά (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Από τις πρώτες ημέρες η Γιώτα Μυλωνά είχε εκφράσει την επιθυμία της να αποχωρήσει οικειοθελώς. Στο προηγούμενο επεισόδιο ο Big Brother της είχε δώσει τελεσίγραφο: «Έχεις 24 ώρες για να μου απαντήσεις αν θα παραμείνεις ή όχι στο σπίτι. Θέλω μία ξεκάθαρη απάντηση».

Στο επεισόδιο της Τρίτης, η Γιώτα ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να αποχωρήσει. Συγκεκριμένα, είπε στο δωμάτιο επικοινωνίας:

«Λοιπόν, Big Brother, μετά από αρκετή κι όχι ώριμη σκέψη αποφασίζω να αποχωρήσω από το σπίτι σου, με τους πολύ διαφορετικούς από εμένα ανθρώπους. Είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Κάποιες ψυχές και κάποια μυαλά δεν μπορούν να μείνουν σε 4 τοίχους, πόσο μάλλον και με πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους μαζί.

Ήμουν ένας πολύ κοινωνικός άνθρωπος. Μάλλον δεν είμαι τόσο κοινωνικός άνθρωπος πλέον και ώρες ώρες γουστάρω τη μοναχικότητά μου. Εδώ μέσα δεν μπορώ να την έχω, έτσι όπως θα ήθελα. Ήταν ένα μικρό και όμορφο ταξίδι και δοκίμασα τα όριά μου. Ελπίζω να μην βγήκε ο χειρότερος εαυτός μου προς τα έξω. Τουλάχιστον προσπάθησα και γι' αυτό... Οπότε για να μην χάσω τον έλεγχό μου, αφήνω τα παιδιά να συνεχίσουν το ταξίδι μόνοι τους, όπως μπορούν, είτε είναι αληθινοί είτε όχι, γιατί εγώ όλο αυτό πραγματικά δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Δεν μπορώ να αλλάξω τον εαυτό μου για να φαίνομαι κάπως αλλιώς».

Δείτε τα βίντεο.