Breaking News

Britney Spears: Γιατί «κατέβασε» το προφίλ της στο Instagram; (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Κατέβασε» το λογαριασμό της στο Instagram η Britney Spears, μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον σύντροφό της Sam Asghari... 

Να σημειωθεί ότι το προηγούμενο διάστημα η 39χρονη σταρ της ποπ μουσικής είχε ανεβάσει αρκετές αποκαλυπτικές φωτογραφίες στο Instagram.

H τραγουδίστρια εξήγησε μέσω Twitter: «Μην ανησυχείτε παιδιά... απλώς κάνω ένα μικρό διάλειμμα από τα social media για να γιορτάσω τον αρραβώνα μου!!!! Θα επιστρέψω σύντομα».


Σύμφωνα με τη Daily Mail, μία πηγή από το περιβάλλον της δήλωσε στην Page Six ότι η Spears αποφάσισε να απομακρυνθεί από τα social media προκειμένου να δείξει ότι είναι ευτυχισμένη και πως επιθυμεί την ηρεμία της για λίγο διάστημα για να απολαύσει την περίοδο του αρραβώνα της.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι θέλει να κρατήσει χαμηλούς τόνους, λόγω της δικαστικής διαμάχης για τα οικονομικά της που είναι σε εξέλιξη.

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι ο πατέρας της συμφωνεί να παραιτηθεί από την κηδεμονία, που του επέτρεπε να ελέγχει την περιουσία και την προσωπική ζωή της.

Ωστόσο, πηγές κοντά στην Britney ισχυρίστηκαν στο TMZ ότι υπέβαλε αίτηση για να τερματίσει την κηδεμονία, καθώς πιστεύει ότι ο δικαστής - που επιβλέπει την υπόθεση - θα απαιτήσει πρώτα μια ψυχιατρική αξιολόγηση, την οποία θεωρεί ότι η κόρη του δεν θα περάσει με επιτυχία.

Η Britney Spears είχε παντρευτεί δύο φορές στο παρελθόν - με τον παιδικό της φίλο Jason Alexander (το 2004 στο Λας Βέγκας), με το γάμο τους να ακυρώνεται μετά από λίγες ημέρες και με τον Kevin Federline (2004-2007) -, ενώ απέκτησε δύο γιους.

Ο 27χρονος Sam Asghari - με τον οποίο είναι μαζί από το 2016, ενώ η σχέση τους επισημοποιήθηκε στις αρχές του 2017 - είναι personal trainer και ηθοποιός.