Breaking News

Champions League - Live στο MEGA: Γιουβέντους - Τσέλσι (29/9, 22:00)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Απόψε, Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, στις 22:00, το MEGA θα μεταδώσει ζωντανά την αναμέτρηση Γιουβέντους - Τσέλσι του 8ου ομίλου του Champions League.

Η πρώτη μεγάλη μάχη του 8ου ομίλου του UEFA Champions League έρχεται απόψε στο MEGA. H Γιουβέντους, μετά την καταιγιστική πρεμιέρα στη διοργάνωση, υποδέχεται την κάτοχο του τροπαίου, Τσέλσι, στο Τορίνο. Τα δυο φαβορί του ομίλου αναμετρώνται με στόχο την πρώτη θέση και προσφέρουν μοναδικό θέαμα σε ένα παιχνίδι που θα μας καθηλώσει.


Το Pre-Game ξεκινά στις 21:30 με ζωντανές συνδέσεις με όλα τα γήπεδα και τις καλύτερες στιγμές των αγώνων της Τρίτης. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, στο Post-Game, θα απολαύσουμε τα highlights από όλες τις αναμετρήσεις της βραδιάς και ανάλυση των αγώνων: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Βιγιαρεάλ, Μπενφίκα - Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου - Ντιναμό Κιέβου.

Η καλύτερη δημοσιογραφική παρέα φέρνει όλη την αγωνιστική δράση του UEFA Champions League στις οθόνες μας, μέσα από την ξεχωριστή τρισδιάστατη προσέγγιση του MEGA.

Παρουσιάζει ο Αντώνης Κατσαρός. Σχολιάζει ο Αντώνης Καρπετόπουλος. Στην ποδοσφαιρική ανάλυση, ο σπουδαίος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Άκης Ζήκος.

Το MEGA φέρνει ξανά το UEFA Champions League στο σπίτι σου.

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου

• PRE-GAME ΣΤΙΣ 21:30

• ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΤΣΕΛΣΙ ΣΤΙΣ 22:00

• POST-GAME ΣΤΙΣ 24:00