Breaking News

Διαμάχη Μαλέσκου - Καινούργιου: «Να μη γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα...» - «Ιωάννα εγώ δε δημιουργώ κόντρες» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Κόντρα ξέσπασε ξαφνικά ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και την Κατερίνα Καινούργιου, μετά από ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», που ήθελε την εκπομπή «Love it» να μεταφέρεται στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, λόγω χαμηλής τηλεθέασης.

Ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας είπε στην Ιωάννα Μαλέσκου στην έναρξη του «Love it»: 

«Παρακολουθούσαμε την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και έλεγαν αλλαγές. Έρχεται το "Όλα Γκουντ" καθημερινά, εμείς θα πάμε Σαββατοκύριακο, έγιναν σχόλια για τα νούμερα τηλεθέασης και για σένα Ιωάννα. Δεν είναι ωραίο να σχολιάζει κάποιος μία εκπομπή που παίζει απέναντι. Μία παρουσιάστρια πρώτης γραμμής, π.χ. η Ελένη Μενεγάκη, δεν θα το έκανε ποτέ...».

Στη συνέχεια η Ιωάννα Μαλέσκου σημείωσε, μεταξύ άλλων, τονίζοντας ότι δεν έχει προλάβει να παρακολουθήσει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα»:

«Συγγνώμη, μου συγκρίνεις την Κατερίνα Καινούργιου με την Ελένη Μενεγάκη; Μου κάνει εντύπωση, νόμιζα ότι έχουμε πολύ καλές σχέσεις με την Κατερίνα ή είχαμε πολύ καλές σχέσεις... Θα το δω το απόσπασμα, για να είμαι ειλικρινής δεν έχω προλάβει... Το να μιλάς για μία εκπομπή και για μία παρουσιάστρια, που βρίσκεται απέναντι, είναι πάρα πολύ κακό... Κάπου να υπάρχουν όρια και ένας στοιχειώδης σεβασμός... Αν μία εκπομπή έχει σκαμπανεβάσματα - όπως όλες οι  εκπομπές -, θα γίνεται βορά σχολίων;... Να μη γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα...».


Ακολούθησε η απάντηση από την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία είπε - μεταξύ άλλων - στην εκπομπή της εμφανώς ενοχλημένη:

«Πραγματικά δεν ξέρω τι έχει συμβεί, αν παρακολούθησαν την εκπομπή νωρίτερα και τη στήριξη που της έχω κάνει από πέρυσι και όχι μόνο τώρα... Εμείς μεταφέραμε το ρεπορτάζ ενός site, που δεν ανήκει στον όμιλο της Barking Well. Μεταφέραμε αυτό και είπαμε ότι ευχόμαστε να μην ισχύει. Είχαμε τη διάψευση του ΣΚΑΪ που τη μετέφερε ο Χάρης (Λεμπιδάκης).

Το να βγαίνει τώρα - δεν ξέρω τι της μετέφεραν - και να μιλάει για ασέβεια, μικροπρέπεια και αγένεια από μένα... Αν θες Ιωάννα μου να δημιουργήσεις κόντρα, εγώ δε δημιουργώ κόντρες και καλό θα είναι να δεις το απόσπασμα ακριβώς και μετά να μιλήσεις. Και αν αυτοί που σε συμβουλεύουν, σε συμβουλεύουν έτσι, είναι και οι ίδιοι που αργότερα θα σου πουν "Ιωάννα λυπόμαστε". Τα έχω βιώσει κι εγώ αυτά, στα λέω από προσωπική εμπειρία για τη δική σου προστασία. Δεν το συνεχίζω και κλείνει εδώ».