Breaking News

Δολοφονία στη Ρόδο - Ξαδέρφη Δώρας: «Καλύτερα να μην τον είχα γνωρίσει ποτέ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έντεκα γυναικοκτονίες συγκλόνισαν το πανελλήνιο μέσα στο 2021... Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε στη Ρόδο το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης 22 Σεπτεμβρίου, όταν η 32χρονη εκπαιδευτικός Δώρα πυροβολήθηκε θανάσιμα από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η Μαρία, ξαδέρφη της Δώρας, είπε στο «OPEN Weekend»: «Δεν μπορεί να καταλάβει κανείς μας πώς γίνεται ένας άνθρωπος να παίρνει τη ζωή ενός άλλου... Μία φορά τον γνώρισα, καλύτερα να μην τον είχα γνωρίσει ποτέ... Στην αρχή ήταν χαρούμενη, αλλά η Δώρα ήταν γενικά χαρούμενος άνθρωπος... Όταν κατάλαβε ότι την πιέζει, αποφάσισε να τον χωρίσει...».

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Επειδή εγώ αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα υγείας - και γενικότερα στην οικογένεια ασχολούμαστε με το δικό μου πρόβλημα - η Δώρα δεν είχε μιλήσει σε όλους γιατί σκεφτόταν "Να γκρινιάζω εγώ γιατί ο άλλος ζηλεύει, ενώ έχουμε σοβαρότερο πρόβλημα;". Οπότε τα έλεγε στις φίλες της. Μια μέρα, όταν αυτός ήρθε στο σπίτι να ζητήσει το λόγο που τον χώρισε, η Δώρα τα είπε και σε μας. Της είπα "Αυτός δεν είναι στα καλά του" και μου απάντησε "Μαρία, το ξέρω". Αλλά δεν συνέβαιναν τραγικά πράγματα, απλά ήταν μία καταπίεση, όχι βρισιές και ξυλοδαρμοί».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις της.