Breaking News

Drew Barrymore - Cameron Diaz: Ποζάρουν χωρίς φίλτρα και αποθεώνονται στο Instagram (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένας χαμός από likes και σχόλια ακολούθησε μετά την ανάρτηση της 45χρονης Drew Barrymore, η οποία ανέβασε φωτογραφία στο Instagram, που τη δείχνει να ποζάρει με τη φίλη της και συμπρωταγωνίστριά της στην ταινία «Οι άγγελοι του Τσάρλι» (2000), την 49χρονη Cameron Diaz.

Οι δύο διάσημες Αμερικανίδες ηθοποιοί απέσπασαν επαινετικά σχόλια καθώς πρόκειται για φυσική φωτογραφία, χωρίς φίλτρα. Γνωστοί καλλιτέχνες, ανάμεσά τους η Gwyneth Paltrow και η Kristen Bell, σχολίασαν τη φωτογραφία.


Όπως επισημαίνει η Daily Mail, αν και οι δύο έκαναν μακιγιάζ, η φωτογραφία δείχνει ότι έχουν αποφύγει τις μεγάλες αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπό τους, κάτι που αποτελεί μία «ανάσα φρέσκου αέρα» για τους θαυμαστές τους, σε μία εποχή που οι επεμβάσεις «τρέχουν ανεξέλεγκτα» στο Χόλιγουντ.


«Ομορφιά χωρίς φίλτρα, αυτό χρειάζονται περισσότερο τα social media», αναφέρεται σε ένα σχόλιο, ενώ σε άλλο σημειώνεται: «Να αγαπάτε και να αγκαλιάζετε την ηλικία σας με χάρη».

Κάποια χρήστης του Instagram σημείωσε ότι είναι «αναζωογονητικό» να βλέπεις δύο γυναίκες να «γερνούν χαριτωμένα», ενώ μία άλλη έγραψε πως είναι όμορφο να βλέπεις πρόσωπα «χωρίς έναν τόνο πλαστικής χειρουργικής».


Και οι δύο είχαν μιλήσει στο παρελθόν για το θέμα της πλαστικής χειρουργικής. Η Diaz είχε παραδεχτεί το 2014 στο «Entertainment Tonight» ότι έκανε μία φορά botox, επισημαίνοντας πως μετάνιωσε αμέσως καθώς «άλλαξε το πρόσωπό της με έναν τόσο περίεργο τρόπο».

«Έχω δοκιμάσει botox στο παρελθόν, που έμοιαζε με μια μικρή πινελιά. Μου άλλαξε το πρόσωπο με έναν τόσο περίεργο τρόπο που είπα: "Όχι, δε θέλω να είμαι έτσι. Προτιμώ να βλέπω το πρόσωπό μου να γερνάει παρά να έχω ένα πρόσωπο που δεν μου ανήκει», είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της η Barrymore είχε δηλώσει τον περασμένο Φεβρουάριο ότι «δεν έκανε ποτέ τίποτα στο πρόσωπό της», ενώ πρόσθεσε: «Δεν ήθελα ποτέ να φοβάμαι τι θα μου έκανε η ζωή και το πέρασμα του χρόνου».

Η φωτογραφία που ακολουθεί τραβήχτηκε το 2003.