Breaking News

«Είμαι πολύ περήφανος που είμαι ανιψιός του Δημήτρη Μητροπάνου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο συνονόματος ανιψιός του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου μίλησε, από τη Γερμανία, στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» για τις γερμανικές εκλογές, το θείο του, αλλά και το τραγούδι.

Ο Δημήτρης Μητροπάνος έφυγε από την Ελλάδα μετά το Λύκειο. Στη Γερμανία εργάζεται ως δάσκαλος μουσικής, ενώ τραγουδά και σε ελληνικές εκδηλώσεις.

Να σημειωθεί ότι δημοσίευμα της Espresso, τον περασμένο χρόνο, ανέφερε ότι - πριν εγκαταλείψει την Ελλάδα - συμμετείχε, σε ηλικία 16 ετών, στον δεύτερο κύκλο του «Ελλάδα, έχεις ταλέντο», στον ΑΝΤ1, φτάνοντας μέχρι τον τελικό.

«Είμαι πολύ περήφανος που είμαι ανιψιός του Δημήτρη Μητροπάνου και αυτή την αγάπη τη νιώθω από τον κόσμο και στα live που συμμετέχω, γιατί τραγουδάω. Χθες είχαμε μία μεγάλη εκδήλωση, αυτή η αγάπη είναι πολύ μεγάλη. Ο κόσμος ζητάει να ακούσει τραγούδια του θείου μου. Τραγουδάμε μαζί, κλαίμε μαζί, είναι πολύ συγκινητικό...», είπε ο Δημήτρης Μητροπάνος.

Και πρόσθεσε: «Είμαι μουσικός παιδαγωγός, ασχολούμαι με τη μουσική όλη τη μέρα. Το τραγούδι είναι ένα όνειρο ζωής, είναι πέρα από το επαγγελματικό κομμάτι. Είναι κάτι που μ' αρέσει πάρα πολύ και το αγαπώ. Μ' αρέσει η επαφή με τον κόσμο, να τον κάνω να περνάει όμορφα».

Δείτε το βίντεο.