Breaking News

Elif: Ο πέμπτος και τελευταίος κύκλος κάνει πρεμιέρα στο Star (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
ELIF: Ο πέμπτος και τελευταίος κύκλος της δραματικής σειράς του Star κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, στις 17:40 το απόγευμα.

Έχοντας επιζήσει, μετά από την τρομακτική  επίθεση με όπλο από τον άντρα, που είχε προσλάβει ο Ταρίκ, η Μελέκ και η Ελίφ καταφέρνουν να φύγουν και να βρουν καταφύγιο σε μια φτωχογειτονιά της Κωνσταντινούπολης. Η Μέλεκ, μετά από τις τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος, είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει σε τίποτα και σε κανέναν να τη χωρίσει ξανά από την αγαπημένη της κόρη, την Ελίφ.

Αυτή τη φορά θα έχουν ένα σταθερό σπίτι και θα ζήσουν μια συνηθισμένη ζωή, μακριά από εχθρούς που θέλουν να τις πληγώσουν. Η Μελέκ αγωνίζεται να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ζωής και η μικρή Ελίφ βοηθά σε αυτή την προσπάθεια τη μητέρα της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μητέρα και κόρη γνωρίζουν την Ασλί, μια δασκάλα εικαστικών και εκείνη τους προσφέρει τη βοήθειά της. Η Ασλί καταφέρνει να γράψει την Ελίφ στο σχολείο, όπου εργάζεται, με ψεύτικο όνομα, ώστε κανείς να μην τη βρει, αλλά όταν αποκαλύπτεται η αλήθεια, η Ασλί απολύεται. Η Μελέκ καλεί την Ασλί να ζήσει μαζί τους και οι τρεις τους μοιράζονται την καθημερινότητα, με τις δυσκολίες της και όλες τις χαρές της. 

Η ζωή όμως δεν είναι εύκολη ούτε και στο αρχοντικό της οικογένειας Χακτανίρ. Η Ματσιντέ εξακολουθεί να αναζητά την Ελίφ, ώστε να της δώσει τις μετοχές της εταιρίας,  που ανήκαν στον Γιουσούφ. Ωστόσο, η Ματσιντέ διαπιστώνει ότι αρχίζει να έχει προβλήματα μνήμης και αργότερα διαγιγνώσκεται με τη νόσο Αλτσχάιμερ. Η Ματσιντέ ανησυχεί ότι δεν θα καταφέρει να βρει τον Έλιφ προτού χάσει εντελώς τη μνήμη της. Η κατάσταση για τη γλυκιά αυτή γυναίκα χειροτερεύει όταν εμφανίζεται στη ζωή της ξανά η αποξενωμένη αδελφή της, η Κιγιμέτ, μετά από 30 ολόκληρα χρόνια απουσίας και σιωπής για να πάρει εκδίκηση.

Η Κιγιμέτ δηλητηριάζει την ψυχή και το μυαλό του γιου της Μαχίρ, με ψέματα για την οικογένεια Χακτανίρ και σχεδιάζει μαζί του την καταστροφή της. Ταυτόχρονα, η κόρη της Ματσιντέ, η Χουμεϊρά αγωνίζεται να πάρει πίσω τα μερίδια της εταιρείας, που έδωσε ο σύζυγός της Ταρίκ στην άπληστη και φιλόδοξη εpωμένη του, Ράνα, προτού μπει στη φυλακή. Η Ράνα δεν θα αρκεστεί σε αυτά αλλά θα συνωμοτήσει και θα προσπαθήσει να πάρει τα πάντα από την οικογένεια Χακτανίρ. Αλλά τα προβλήματα της  Χουμεϊρά δεν σταματούν εδώ καθώς απειλείται από μαφιόζους, από τους οποίους ο Τάρικ είχε δανειστεί χρήματα. Μην έχοντας άλλη επιλογή και για να παραμείνει ασφαλής, προσλαμβάνει έναν σωματοφύλακα, τον Λεβέντ, για να την προστατεύει. 

Όμως ακόμα και στο μεγαλύτερο σκοτάδι, η αγάπη πάντα ανθίζει και αναδεικνύει τον καλύτερο εαυτό σε αυτούς, που έχουν μέσα τους το φως για να την αγκαλιάσουν και να τη ζήσουν. Η Ασλί καταφέρνει να βρει δουλειά ως βοηθός σχεδιαστή στην εταιρία Χακτανίρ όπου συναντά τον Κερέμ. Ο Κερέμ γοητεύεται από την καλοσύνη  της Ασλί και καθώς γνωρίζει ο ένας τον άλλον, αρχίζουν να εpωτεύονται. Υπάρχει όμως και η σκοτεινή πλευρά της αγάπης. Η Παρλά, η πρώην αρραβωνιαστικιά του Κερέμ, εξακολουθεί να θέλει απελπισμένα να  είναι μαζί του, παρόλο που ο γάμος τους είχε ακυρωθεί.

Ο Κερέμ είδε τον πραγματικό χαρακτήρα και τα ψέματα της καθώς οι ισχυρισμοί της για παράλυση αποδείχθηκαν ψευδείς, λίγο πριν ενώσει για πάντα μαζί της τη ζωή του. Η Παρλά επιμένει πως το ότι στάθηκε ξαφνικά όρθια στα πόδια της όταν άκουσε τον πυροβολισμό την ημέρα του γάμου τους, είναι ένα θαύμα. Συνεχίζει να σχεδιάζει να γίνει σύζυγος του Κερέμ και δεν εγκαταλείπει αυτή την ιδέα. Η αγάπη εμφανίζεται επίσης σε ένα άλλο μέρος της οικογένειας καθώς η Χουμεϊρά γνωρίζει τον σωματοφύλακά της και το τραγικό παρελθόν του όταν έχασε τη γυναίκα και την κόρη του. Δύο τραυματισμένες ψυχές συναντιούνται και εpωτεύονται βαθιά.  

Ένα άλλο απροσδόκητο ρομάντζο αναδύεται καθώς ο ανιψιός της Ματσιντέ, ο Μαχίρ, συναντά τυχαία τη Μέλεκ και μέσα από την αγάπη της καταφέρνει να δει την αλήθεια για τη μητέρα του και τον ιστό με  ψέματα και δολοπλοκίες, που είχε φτιάξει. Η άδολη αγάπη της Μελέκ κάνει τον Μαχίρ ένα καλύτερο άτομο και εγκαταλείπει όλα τα σχέδια καταστροφής. Η Κιγιμέτ στρέφεται εναντίον της Μελέκ όταν μαθαίνει πως η κόρη της είναι κληρονόμος της περιουσίας των Χακτανίρ και καταφέρνει να τη βάλει φυλακή και να υποφέρει. Ο Μαχίρ θα αγωνιστεί για να τη βγάλει από τη φυλακή και να υποδείξει τον αληθινό ένοχο.  Η Μελέκ θα είναι αυτή, που θα αναλάβει το δύσκολο έργο να δείξει το αληθινό πρόσωπο της Κιγιμέτ στην οικογένεια Χακτανίρ, μια αλήθεια, που θα βαφτεί με αίμα αθώων.

Μέσα σε όλες τις ίντριγκες των ενηλίκων, η γλυκιά Ελίφ συνεχίζει να λάμπει και να βοηθά τους ανθρώπους γύρω της να δουν την ομορφιά της ζωής. Θα πάρει τελικά η Ελίφ όσα δικαιούται από τη Ματσιντέ; Θα γίνει επιτέλους το μικρό κoρίτσι και η μητέρα της Μελέκ μέλη της οικογένειας Χακτανίρ και θα λάβουν την ασφάλεια και την άνεση, που τους αξίζουν, μετά από όλες τις φοβερές δοκιμασίες, που έχουν υποστεί;

Δραματική σειρά τουρκικής παραγωγής 2018 – 2019. 5ος Κύκλος.

Παίζουν: Ιζαμπέλα Ντάμλα Γκιουβενιλίρ, Σελίν Σεζγκίν, Νεβτζάτ Καν, Νουρ Γκιουρκάν, Φατίχ Αϊχάν, Οζλέμ Σαβάς, Ομέρ Φαρούκ Τσαλισκάν, Τζεμ Κιλίτς, Μελίς Γκολ, Ουγκούρ Οζμπατζί, Σεϊντά Μπαϊράμ, Μπερνά Κεσκίν, Γιλντίζ Ασιαλί, Χασάν Ντενιζγιαράν, Ετσέ Μπαλίς, Εϊλέμ Φερζάν