Breaking News

Formula 1: Live στην ΕΡΤ2 το Γκραν Πρι της Ιταλίας (12/9, 15:50)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το Γκραν Πρι της Ιταλίας θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2 σήμερα, Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021, στις 16:00 (απευθείας σύνδεση στις 15:50).

Στην περιγραφή και στον σχολιασμό, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Νίκος Κορόβηλας και Ηλίας Παπαϊωάννου. Καλεσμένος στο στούντιο, ο F1 editor Φαμπρίτσιο Λαζάκις.

Το Γκραν Πρι της Ιταλίας

Μια εβδομάδα πριν ήταν ο «πορτοκαλί στρατός» του Μαξ Φερστάπεν που είχε βάψει στα χρώματά του την πίστα του Ζάντφουρτ στην Ολλανδία. Αυτήν την εβδομάδα είναι οι τιφόζι της Ferrari που θα βάψουν στα κόκκινα το «Ναό της Ταχύτητας» στη Μόντσα.

Η πίστα της Μόντσα θα γεμίσει στο 50% της χωρητικότητάς της από τους αφοσιωμένους οπαδούς των «Κόκκινων του Μαρανέλο», οι οποίοι αναμένεται να δημιουργήσουν τη γνωστή εκρηκτική ατμόσφαιρα.

Μετά τον θρίαμβό του στον προηγούμενο αγώνα, ο Μαξ Φερστάπεν προηγείται μόλις 3 βαθμούς του Λιούις Χάμιλτον. Θα μπορέσει ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» να επεκτείνει τη διαφορά του στο πρωτάθλημα ή ο Βρετανός, επτάκις πρωταθλητής θα πάρει την εκδίκησή του σε μια πίστα που θεωρητικά ευνοεί τις Mercedes;