Breaking News

Formula 1: Live στην ΕΡΤ2 το Γκραν Πρι της Ρωσίας (26/9, 14:55)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το Γκραν Πρι της Ρωσίας θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2 σήμερα, Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021, στις 15:00 (απευθείας σύνδεση στις 14:55).

Στην περιγραφή και στον σχολιασμό, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Νίκος Κορόβηλας. Καλεσμένος στο στούντιο, ο F1 editor Φαμπρίτσιο Λαζάκις.

Το Γκραν Πρι της Ρωσίας

Δύο εβδομάδες μετά τη νίκη της McLaren στο πάρκο της Μόντσα, η Formula 1 μεταφέρεται στο Ολυμπιακό Πάρκο του Σότσι για το Γκραν Πρι της Ρωσίας, 15ο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος 2021.

Η προτελευταία επίσκεψη της Formula 1 στο Σότσι - καθώς από το 2023 το Γκραν Πρι της Ρωσίας θα γίνεται στην πίστα Igora Drive κοντά στην Αγία Πετρούπολη - μπορεί να αποβεί καθοριστική για την εξέλιξη του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Μαξ Φερστάπεν πήγε στη Ρωσία με ένα προβάδισμα 5 βαθμών, ωστόσο θα ξεκινήσει από την τελευταία θέση, γεγονός που δίνει την ευκαιρία στον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Λιούις Χάμιλτον, να τον προσπεράσει στη βαθμολογία. Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά την απόφαση του Ολλανδού και της ομάδας του να αλλάξουν κινητήρα στο μονοθέσιο της Red Bull. Η ποινή επιβλήθηκε καθώς είχαν εξαντληθεί οι επιτρεπόμενες αλλαγές μέσα στη σεζόν.