Breaking News

Γ. Καλλιάνος - Χ. Δαμιανού: «Όταν άκουσα για πρώτη φορά το κλάμα του μωρού, έκλαψα με λυγμούς» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Γιάννης Καλλιάνος και η σύζυγός του Χάρις Δαμιανού, οι οποίοι παντρεύτηκαν στις 3 Ιανουαρίου 2021 με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Ηλιούπολης, ενώ στις 6 Αυγούστου καλωσόρισαν στη ζωή το παιδάκι τους, που είναι αγοράκι.

Ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και η όμορφη δερματολόγος μίλησαν από το σπίτι τους στην κάμερα του «Mega Καλημέρα».

«Η αλήθεια είναι ότι ο Γιάννης ήθελε κόρη, καθώς πιστεύει ότι τα κoριτσάκια είναι πιο χαριτωμένα, αλλά όταν ακούσαμε ότι είναι αγόρι είπαμε "αυτό ήθελα". Η περίοδος της εγκυμοσύνης ήταν πολύ δύσκολη, από την αρχή μέχρι το τέλος», είπε η Χάρις Δαμιανού.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Καλλιάνος τόνισε: «Το αγοράκι μας είναι αυτοκόλλητο με τη Χάρις. Θέλει να θηλάζει και την ψάχνει συνέχεια. Όταν τον παίρνω αγκαλιά, κλαίει και ωρύεται. Μόλις τον ακουμπήσει η μάνα του, ηρεμεί».

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Όταν άκουσα για πρώτη φορά το κλάμα του μωρού, έκλαψα με λυγμούς... Το όνομά του θα είναι Γιώργος ή Δημήτρης... Δεν έχουμε αποφασίσει πότε θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος. Θέλω να κάνουμε μαζί γάμο και βάφτιση, αλλά η Χάρις δεν το θέλει. Σίγουρα θα γίνουν και τα δύο μέσα στους επόμενους 8 - 10 μήνες».

Δείτε το βίντεο του Mega.