Breaking News

Γ. Βαρδής για Τ. Μαυρίδη: «Δεν έχει χαθεί τίποτα, η αγωγή εξακολουθεί να υπάρχει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«7 χρόνια πέρασαν και είναι σαν 7 λεπτά», είχε γράψει πριν λίγες ημέρες στο Instagram o Γιάννης Βαρδής για την απώλεια του πατέρα του, του αείμνηστου Αντώνη Βαρδή, που άφησε την τελευταία του πνοή στις 2 Σεπτεμβρίου 2014.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στο «OPEN Weekend» για τον σπουδαίο τραγουδοποιό, ενώ - μεταξύ άλλων - αναφέρθηκε και στην αγωγή που είχε καταθέσει κατά των Τόνι Μαυρίδη - Χριστοδούλου Σιγανού, διεκδικώντας το ποσό των 100.000 ευρώ για το τραγούδι «Περαστική», το οποίο ερμηνεύει η Πάολα. Ο Γιάννης Βαρδής υποστήριξε ότι αντέγραψαν το τραγούδι «Δεν Τελειώσαμε» του πατέρα του, που είχε κυκλοφορήσει το 2009 με ερμηνευτή τον Νίκο Βέρτη.

Ο Γιάννης Βαρδής είχε απαντήσει πρόσφατα, μέσω Facebook, μετά την ανάρτηση του Τόνι Μαυρίδη που ανέφερε ότι, με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, απορρίφθηκε η αγωγή εναντίον του και του Χριστοδούλου Σιγανού. Ο τραγουδιστής τόνισε στην εκπομπή του Open:

«Έχει βγει μία ανακοίνωση από το δικαστήριο ότι η υπόθεση έχει χαθεί, γιατί είδα και την ανάρτηση του κ. Μαυρίδη. Θέλω να πω ότι δεν έχει χαθεί τίποτα και αν υπάρχει άλλη απάντηση, μπορεί κάποιος να βγει και να με διαψεύσει.

Έχει συμβεί ένα λάθος στην αγωγή κι έτσι απορρίφθηκε, όμως, δεν έχει βγει ένα αποτέλεσμα όσον αφορά το τραγούδι, δηλαδή αν μοιάζει ή όχι.

Άρα το συμπέρασμα είναι ότι δεν έχει χαθεί τίποτα. Ξεκινάμε από την αρχή και εννοείται πως η αγωγή εξακολουθεί να υπάρχει».