Breaking News

Γ. Χρυσοστόμου: Η παράσταση «Mute» και οι γυναίκες... «Δεν έχω καταλάβει τι θέλουν αλλά δεν χρειάζεται κιόλας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η παράσταση «Mute» του Γιώργου Χρυσοστόμου, αφού έκανε την προηγούμενη σεζόν πολλά απανωτά sold out στην Κεντρική Σκηνή του Θεάτρου του Νέου Κόσμου και στην ακόμα μεγαλύτερη σκηνή του Θεάτρου Τζένη Καρέζη, επέστρεψε για λίγες μόνο παραστάσεις σε επιλεγμένα ανοιχτά θέατρα της Αττικής.

Ένας άνθρωπος που κυνηγά το μυαλό του, ένας άνθρωπος που αρνείται τις λέξεις. Μια πολυκατοικία. Ένας μαέστρος, ένας ηλικιωμένος, ένας φοβιτσιάρης, ένας γυμναστής, ένας σeξομανής, ένας γκαντέμης... Τι τους συνδέει; Είναι ένας ή περισσότεροι; Κάποτε όλα διαλύονται· οι λέξεις έρχονται απρόσμενα. Μια παράσταση με μουσική χωρίς μουσικούς, με λέξεις χωρίς λέξεις. Μια παράσταση που κάποιος τολμά να ανοίξει την πόρτα του δωματίου του και να δείξει τι πραγματικά υπάρχει μέσα σε αυτό...

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;», όπου μίλησε για την παράσταση, η οποία θα ανεβεί στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για την προσωπική του ζωή, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχω καταλάβει τι θέλουν οι γυναίκες αλλά δεν χρειάζεται κιόλας. Χρειάζεται να συντονιστείς, όχι να καταλάβεις. Αντίστοιχα, και οι γυναίκες δεν μπορούν να καταλάβουν πώς σκέφτονται οι άντρες...».

Δείτε όσα είπε στη Μπέττυ Μαγγίρα.