Breaking News

GNTM: Ο διαγωνιζόμενος που συγκίνησε την Ι. Παπαβλασοπούλου και η 21χρονη που «σκόραρε» στις καρδιές των κριτών (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Δευτέρας, οι auditions συνεχίστηκαν στο GNTM 4, με αγόρια και κoρίτσια να στέκονται απέναντι από τους κριτές  (Δημήτρη Σκουλό, Άγγελο Μπράτη, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Ισμήνη Παπαβλασοπούλου), με στόχο να περάσουν στην επόμενη φάση.

Μεταξύ των διαγωνιζομένων, η 21χρονη Μαρία, η οποία ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και τον στίβο. Η Μαρία κατάφερε να «σκοράρει» στις καρδιές των κριτών, αποσπώντας 4 "ναι".


Ξεχωριστή ήταν η στιγμή με την audition του 24χρονου Μάκη, ο οποίος συγκίνησε την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου με την εξομολόγησή του:

«Η μαμά μου πέρασε καρκίνο πριν δυο χρόνια, την πήγα στο νοσοκομείο. Όταν την άφησα έξω από το νοσοκομείο, είχε έναν αέρα απίστευτο. Δεν βρήκα πουθενά πάρκινγκ και άφησα το αυτοκίνητο όπου να 'ναι. Την πήγα μέσα και όταν βγήκα, βρήκα το αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες. Πήγα στην αστυνομία και μου είπαν ότι πρέπει να πληρώσω πρόστιμο... Είχα ίσα ίσα λεφτά και για να φάω και να βάλω βενζίνη... Πήγα στο περίπτερο να πάρω κάτι να φάω και άφησα το πορτοφόλι μου επάνω. Μου το έκλεψαν το πορτοφόλι και έμεινα εκεί χωρίς λεφτά. Πήγα να γυρίσω με το μετρό και σκεφτόμουν ότι μου ήρθαν όλα ανάποδα...».

Ο πολυάσχολος Μάκης κέρδισε τους κριτές με τον χαρακτήρα του και πέρασε στην επόμενη φάση του GNTM 4.


Ο 25χρονος Γιάννης προκρίθηκε χάρη στην Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η οποία έκανε χρήση της wild card.


Δείτε στα βίντεο τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους που προκρίθηκαν.