Breaking News

GNTM: H πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το GNTM 4 έκανε πρεμιέρα στο Star το βράδυ της Κυριακής. Αγόρια και κoρίτσια αγωνίζονται επί ίσοις όροις για τον τίτλο.

Την κριτική επιτροπή αποτελούν ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης, η διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Καθοριστικό ρόλο στην πορεία των διαγωνιζομένων έχει για ακόμα μια χρονιά και ο μέντοράς τους Γιώργος Καράβας.


Να σημειωθεί ότι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου επέστρεψε στην Ελλάδα αποκλειστικά για το GNTM 4. Ζει στο Λος Άντζελες και εργάζεται ως μοντέλο από το 2003, έχοντας περπατήσει στα πιο λαμπερά catwalks σε όλο τον κόσμο ενώ έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα brands στο χώρο της παγκόσμιας μόδας (Paul Smith, Maison Martin Margiela Sephora, Levi’s, Gap, Topshop). Έχει κάνει την καμπάνια της εταιρίας αθλητικών ρούχων Lululemon και ήταν το πρόσωπο της γαλλικής εταιρίας καλλυντικών Yves Rocher.

Το εντυπωσιακό μοντέλο με την εξαιρετικά επιτυχημένη διεθνή καριέρα, έχει υπάρξει μούσα του Gaultier, ενώ έχει φωτογραφηθεί για τις διεθνείς εκδόσεις των πιο γνωστών περιοδικών μόδας του κόσμου, όπως η Vogue και το Elle. Το 2017 βραβεύθηκε από το περιοδικό Beauté magazine στα βραβεία “Γυναίκες της Χρονιάς” για την ξεχωριστή της πορεία στο χώρο του μόντελινγκ.


Δείτε στα βίντεο τους διαγωνιζόμενους που προκρίθηκαν από τις πρώτες auditions.