Breaking News

H καθημερινότητα του Πέτρου Φιλιππίδη στη φυλακή (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την καθημερινότητα του προφυλακισμένου Πέτρου Φιλιππίδη στις Φυλακές Τρίπολης - που αντιμετωπίζει κατηγορίες για ένα βιaσμό και για δύο απόπειρες βιaσμού - μίλησε στο Πρωινό ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Η ψυχολογική του κατάσταση ήταν κακή τις πρώτες ημέρες, όμως, σταδιακά άρχισε να εγκλιματίζεται και τώρα προαυλίζεται, κυρίως με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Τα επισκεπτήρια είναι συνήθως από τη σύζυγό του, που τον επισκέπτεται συχνά, όποτε μπορεί. Για το γιο του μου είπαν ότι ή έχει πάει και δεν τον έχουν δει ή έχει πάει ελάχιστες φορές.

Για την περιβόητη θεατρική παράσταση είχαμε πει ότι δεν ήταν στο μυαλό του Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ ούτε ο ίδιος την είχε προτείνει. Έμαθα ότι έγινε μία πρόταση από τον Διευθυντή των Φυλακών να γίνει μια παράσταση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν θετικός και σχηματίστηκε μια θεατρική ομάδα. Έγινε η ίδια πρόταση και στον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος αρνήθηκε, τονίζοντας "ίσως να μην είναι σωστό". Γίνονται πρόβες, ίσως πραγματοποιηθεί η παράσταση σε 15-20 μέρες».

Δείτε το βίντεο.