Breaking News

Η συγκίνηση του Αλεξάνδρου και τα δάκρυα της Ιωάννας Τούνη: «Χαίρομαι που υπάρχουν ακόμη άνθρωποι σαν τον Δημήτρη» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκινήθηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με αφορμή τις δηλώσεις της καλεσμένης Χριστίνας Ορφανίδου για τη διαρροή του ρoζ βίντεο από πρώην σύντροφό της, για το οποίο είχε μιλήσει και την περασμένη χρονιά όταν συμμετείχε στο Big Brother. Την ίδια περιπέτεια βίωσε και η σύντροφός του, Ιωάννα Τούνη, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να τονίζει συγκινημένος: 

«Είναι το εύκολο θύμα όλων των ανθρώπων που βλέπουν όλους εμάς στην τηλεόραση... Μπαίνουν σε μια εύκολη κριτική... "Έλα μωρέ η Χριστίνα, τα ήθελε ο πισιvός της", "η Ιωάννα είναι αυτή που είναι", "ο Δημήτρης είναι αυτός που είναι". Όλοι νομίζουν ότι μας έχει χαριστεί κάτι και μας έχει χαριστεί μέσα από το κρεβάτι μας. Και επειδή μπορεί να διαρρέει κάτι, ότι είναι αυτό το πράγμα και επιβεβαιώνεται. Η διαφορά είναι ότι, γυρνώντας στο σπίτι της, έχει να αντιμετωπίσει την οικογένεια της και τον ίδιο της τον εαυτό. Είναι πολύ δύσκολο ένας άνθρωπος να προχωρήσει στη ζωή του, ενδεχομένως, γιατί φοβάται στο τι μπορεί να ανταπεξέλθει ο νέος της σύντροφος».


Μετά το τέλος της εκπομπής, η Ιωάννα Τούνη ανέβασε stories στο Instagram. Δακρυσμένη μίλησε για τον σύντροφό της, αλλά και για τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε. Στα stοries αναφέρεται, μεταξύ άλλων:

«Χαίρομαι που υπάρχουν ακόμη άνθρωποι σαν τον Δημήτρη εκεί έξω. Η σκέψη αυτή με κάνει να θέλω να γίνομαι καλύτερη και μου δίνει δύναμη να συνεχίζω ό,τι και αν γίνεται! Είναι ένας άνθρωπος που κάθε μέρα λαμβάνει από ψεύτικα προφίλ μηνύματα για το πόσο π@τ@ν@ είμαι, πολλά από αυτά συνοδεύονται με το περιβόητο "ρoζ βίντεο" (που για μένα είναι βιaσμός ψυχολογικός και συναισθηματικός και σίγουρα δε θυμίζει σε τίποτα τσόvτα, όπως θέλετε να λέτε μερικοί)».