Breaking News

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η συνέντευξή της στην Κατερίνα Καινούργιου (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκλόνισε στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, που παραχώρησε στον Alpha, η  Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία μίλησε για όλα στην Κατερίνα Καινούργιου.

Η ζωή της Ιωάννας άλλαξε το πρωί της Τετάρτης 20 Μαΐου 2020, όταν δέχθηκε επίθεση στο πρόσωπο με βιτριόλι τη στιγμή που πήγαινε στην εταιρεία που εργαζόταν στην Καλλιθέα. To βιτριόλι έκαψε ένα μεγάλο κομμάτι του προσώπου της Ιωάννας, η οποία μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία λόγω των πλαστικών επεμβάσεων αποκατάστασης.

Η δίκη ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, με τη δράστιδα να μην παρουσιάζεται και την Ιωάννα να δηλώνει τότε στους δημοσιογράφους: «Για ακόμη μία φορά αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο ψυχρή και πόσο δειλή είναι».

«Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου, δεν είχα δει καθόλου την εικόνα μου. Ούτε το πρόσωπό μου, ούτε τα χέρια μου, ούτε το σώμα μου. Είχα παντού εγκαύματα. Κάθε φορά που έπρεπε να αλλάξω γάζες, γύριζα αλλού το κεφάλι για να μην το αντικρίσω. Όσο πλησίαζε η ώρα του εξιτηρίου, οι ψυχολόγοι με πίεζαν να με αντικρίσω. Ήταν ένα βήμα που έπρεπε να κάνω. Έγινε πολύ σταδιακά και πολύ προσεκτικά. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να προετοιμαστεί ή να το αντιληφθεί... Ήταν αμέτρητες οι φορές που λύγισα στο νοσοκομείο...», εξομολογήθηκε η Ιωάννα.

«Είναι σοκαριστικό ότι εγώ θα έχω σίγουρα μία δεκαετία να αποκαταστήσω την υγεία μου και η δράστις θα αποφυλακιστεί πολύ νωρίτερα. Δυστυχώς έτσι είναι το νομικό πλαίσιο... Η συμπεριφορά της και η παθητική στάση μου δείχνει ότι δεν έχει μετανιώσει για όλο αυτό. Κανένας από την οικογένειά της δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου», τόνισε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή του Alpha.

Δείτε στα βίντεο τη συνέντευξή της στην Κατερίνα Καινούργιου.