Breaking News

Ξέσπασε η Ντόρα Μακρυγιάννη: «Είστε το λιγότερο γελοίοι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ξέσπασε - μέσω stories που ανέβασε στο Instagram - η Ντόρα Μακρυγιάννη, η οποία εξοργίστηκε με δημοσιεύματα, που αναφέρουν στον τίτλο ότι έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού, ενώ έχουν στην ανάρτηση φωτογραφία από τα backstage της σειράς «Ήλιος». Συγκεκριμένα, η ηθοποιός τόνισε:

«Πραγματικά, θα προσπαθήσω πάρα πολύ να συγκρατηθώ, είστε το λιγότερο γελοίοι. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας συμβαίνει, σε ποιον Θεό πιστεύετε; Πόσα μπορείτε να κάνετε για να αποκτήσετε κλικ και επισκεψιμότητα στα προφίλ σας;

Φτάσατε σε σημείο να βάλετε τίτλο "Η Ντόρα Μακρυγιάννη θύμα ξυλοδαρμού" για να μπει ο κόσμος μέσα να δει τι μου συνέβη, ενώ η φωτογραφία είναι από τα backstage του "Ήλιου", που είναι μώλωπες από μακιγιάζ. Πραγματικά είστε γελοίοι!

Είναι δύο sites που το έχουν κάνει. Αν βρω και τρίτο... δεν ξέρω τι να πω πραγματικά, ντροπή... Και αυτό που με εκνεύρισε περισσότερο, για να εξηγηθούμε, δεν είναι ότι χρησιμοποιήσατε το δικό μου όνομα, αλλά πολύ περισσότερο το ό,τι χρησιμοποιήσατε ένα θέμα πάρα πολύ ευαίσθητο, που μας απασχολεί. Κάθε μέρα μαθαίνουμε και κάτι καινούριο για έναν ακόμα ξυλοδαρμό μιας γυναίκας. Που προσπαθούν οι γυναίκες να βρουν δύναμη να μιλήσουν και να υπερασπιστούν τον εαυτό τους... Και ξαφνικά εσείς το χρησιμοποιείτε αυτό για να καρπωθείτε likes και δημοσιότητα... Το λιγότερο που πρέπει να κάνετε είναι να ντρέπεστε».

Τα stories της Ντόρας Μακρυγιάννη παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Open Weekend». Δείτε στο βίντεο όσα είπε η ηθοποιός.