Breaking News

Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ο ηθοποιός Michael K. Williams (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Νεκρός στο διαμέρισμά του, στη Νέα Υόρκη, βρέθηκε ο Αμερικανός ηθοποιός Michael K. Williams, που ήταν γνωστός για τη συμμετοχή του στη δραματική σειρά «The Wire» του HBO, στην οποία έπαιξε σε 50 επεισόδια ως Omar Little από το 2002 έως το 2008. Ήταν 54 χρονών.

Σύμφωνα με το BBC, τα αμερικανικά ΜΜΕ, επικαλούμενα αστυνομικές πηγές, αναφέρουν ότι πέθανε από  υπερβολική δόση ναρκωτικών. Ωστόσο, αυτό το σενάριο δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.

Όπως αναφέρει το BBC, o Williams - ο οποίος ήταν υποψήφιος για πέντε βραβεία Emmy - είχε μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη του με τα ναρκωτικά όλα αυτά τα χρόνια.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, John Grimpel, δήλωσε ότι οι αστυνομικοί πήγαν χθες (Δευτέρα) στο διαμέρισμα του στο Μπρούκλιν, μετά από κλήση έκτακτης ανάγκης που έλαβαν στις 14:00 το μεσημέρι (τοπική ώρα).

Συνάδελφοι του Michael K. Williams και σκηνοθέτες αποτίουν φόρο τιμής μέσα από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.


Γεννημένος στο Μπρούκλιν της Νέα Υόρκης στις 22 Νοεμβρίου 1966, ο Williams ξεκίνησε την καριέρα του ως χορευτής και συνεργάστηκε με τη Madonna και τον George Michael, προτού κάνει στροφή στην υποκριτική.

Εκτός από το «The Wire», ήταν γνωστός και για το ρόλο του ως Chalky White στη σειρά «Boardwalk Empire», στην οποία έπαιξε σε 56 επεισόδια από το 2010 έως το 2014.

Υποδύθηκε δεύτερους ρόλους σε πολλές ταινίες και σειρές. Η τελευταία του εμφάνιση στον κινηματογράφο ήταν στην ταινία «Body Brokers» (2021). Έπαιξε σε 10 επεισόδια το 2020 στη σειρά «Lovecraft Country», με το ρόλο του να του χαρίζει υποψηφιότητα για Emmy.