Breaking News

Μ. Αδαμάκη για Π. Φιλιππίδη: «Με κλόνισε πολύ αυτή η ιστορία» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τον προφυλακισμένο Πέτρο Φιλιππίδη μίλησε, μεταξύ άλλων, η Μίνα Αδαμάκη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

«Αυτή η ιστορία με κλόνισε πολύ και δε θα ήθελα να τη συζητήσω. Τα δέχομαι τόσο - όσο, ότι υπάρχουν, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να τα αξιολογήσω κιόλας και είναι πολύ δύσκολο»,  τόνισε η αγαπημένη ηθοποιός.

Και σχολίασε, όταν ρωτήθηκε για την απόφαση των καναλιών να μην προβάλλουν επαναλήψεις των τηλεοπτικών σειρών, στις οποίες παίζει ο Φιλιππίδης:

«Αυτό είναι μία απόφαση των καναλιών, που δεν μπορώ να πω ότι είναι ακραία... Εγώ δεν παίρνω ούτε το μέρος των καναλιών, ούτε των ηθοποιών, οι οποίοι πήραν μία στάση εκτός πορείας, δηλαδή ξέφυγαν πολύ άσχημα».

Νωρίτερα, η Μίνα Αδαμάκη εξομολογήθηκε ότι ήταν ακραία η αντίδραση των γονιών της όταν τους ανακοίνωσε ότι θα ασχοληθεί με την υποκριτική. Μάλιστα, σημείωσε ότι πάντα μιλούσε στον πατέρα της στον πληθυντικό, προσθέτοντας: «Δεν με στεναχώρησε που δεν ήρθε ποτέ να με δει στο θέατρο. Το περίμενα...».

Ακόμη μίλησε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στις «Τρεις Χάριτες», ενώ είπε για την προσωπική της ζωή και για το γεγονός ότι δεν προχώρησε ποτέ σε γάμο:

«Αυτά τα πράγματα ή σου πάνε ή δεν σου πάνε. Εμένα δεν μου πήγαν ποτέ και γι' αυτό δεν αισθάνομαι καμία έλλειψη».

Δείτε στο βίντεο του Mega όσα είπε η Μίνα Αδαμάκη.