Breaking News

Ο Βασίλης Νομικός μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιό του με τη Μάριον Μιχελιδάκη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» παραχώρησε ο Βασίλης Νομικός, ο οποίος μίλησε - μεταξύ άλλων - για πρώτη φορά για το διαζύγιο με τη Μάριον Μιχελιδάκη, ενώ σχολίασε και την απότομη διακοπή της εκπομπής της στην ΕΡΤ. Ο γνωστός παρουσιαστής είπε στον Γιώργο Οικονομάκη:

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και πολύ συμπυκνωμένα. Γνωριστήκαμε, κάναμε αμέσως την κόρη μας, τη Ναυσικά και κάποια στιγμή, μετά τα οριακά 7-8 χρόνια, περάσαμε στο κομμάτι της "αδελφοποίησης των συζύγων". Όταν χάνεται το εpωτικό κομμάτι, ο πόθος και η λαχτάρα, πλέον νομίζω ότι χάνεται όλη η μαγεία.

Πήραμε μαζί την απόφαση ότι θα διαφυλάξουμε το κομμάτι που λέγεται Ναυσικά και το έχουμε πετύχει μέχρι τώρα και πρέπει να πω ότι ακόμα δεν ξέρουν ότι έχω χωρίσει. Πολλοί νομίζουν ότι είμαστε μαζί και ρωτάνε τη Μάριον "Τι κάνει ο άντρας σου;". Διατηρούμε μια πάρα πολύ καλή σχέση μετά το διαζύγιο, είμαστε περίπου στα έξι χρόνια χωρισμένοι.

Θεωρώ ότι αυτό που έγινε με την εκπομπή της Μάριον στην ΕΡΤ ήταν λίγο άκομψο. Θεωρώ ότι η Μάριον θα επιστρέψει στην τηλεόραση. Από την άλλη μπορώ να καταλάβω και τη διοίκηση της ΕΡΤ, η οποία αποφάσισε να κάνει αλλαγές».

Δείτε στο βίντεο του Open τη συνέντευξη του Βασίλη Νομικού.