Breaking News

Δ. Παπαδήμα: «Είναι αμέτρητες οι φορές που δέχτηκα παρενόχληση - Δεν έχω απαντήσεις για τον κορoνοϊό κι αυτό με κάνει έξαλλη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Παρά τις εξωτερικές συνθήκες, εσωτερικά είμαι σε καλή φάση. Θα συνεχίσω την παράσταση "Το αγρίμι" που ξεκίνησα προ πανδημίας. Τη λατρεύω αυτή την παράσταση, μου ταιριάζει "γάντι"», είπε η Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία μίλησε για όλα στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Επίσης, αναφέρθηκε και στο βιβλίο της που κυκλοφόρησε με τίτλο «Βίος Βίας», στο οποίο εξιστορεί και δικά της περιστατικά σeξουαλικής παρενόχλησης.

«Άρχισα να δουλεύω από πολύ μικρή ηλικία και έκανα πολλές δουλειές. Περίπου 17 χρονών εργάστηκα σαν γραμματέας. Από μικρή είμαι ταλαιπωρημένη και απογοητευμένη πάρα πολύ από τους ανθρώπους. Άρχισα να γράφω αυτό το βιβλίο, θέλοντας να βγάλω από μέσα μου αυτά που με βασάνιζαν και τα έβλεπα στον ύπνο μου. Συνεχίζω να βλέπω στον ύπνο μου τη διαφθορά του ανθρώπου. Αυτή την τρέλα της εξουσίας, που δεν του φτάνει τίποτα και θέλει να σε καταπατήσει. Ειδικά αν είσαι μια εμφανίσιμη γυναίκα με μυαλό, χάθηκες», τόνισε η γνωστή ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Είναι αμέτρητες οι φορές που έχω δεχτεί παρενοχλήσεις, τις περισσότερες φορές έφευγα από τη δουλειά... Δεν μίλησα ποτέ. Θεωρούσα τότε ότι οι παρενοχλήσεις συνέβαιναν πάντα, σε όλες τις εποχές. Άλλες δεν άντεξαν και κατέληξαν στο τρελάδικο, άλλες σε ένα πopvείο, άλλες παντρεύτηκαν έναν πλούσιο και έφτασαν στο τρελάδικο με άλλο τρόπο και άλλες προχώρησαν με τον δύσκολο τρόπο... Στο θέατρο έχασα πολλές δουλειές. Τρώγανε από ένα φάσκελο κι έφευγα. Πήγαινα στο σπίτι, έτρωγα τις σάρκες μου και συνέχιζα τη ζωή μου. Πάντα τα κατάφερνα».

«Δεν καταλαβαίνω τη γλώσσα των πολιτικών... Ποιο είναι το παγκόσμιο κίνημα για να νικήσουμε τον κορονοϊό; Η Κίνα δεν βρίσκεται στον παγκόσμιο χάρτη; Γιατί δεν ρωτάμε την Κίνα πώς θα τα βγάλουμε πέρα; Τι γίνεται αυτή τη στιγμή στην Κίνα; Λένε κάτι φανφάρες, κάτι μπούρδες και νομίζουν ότι ο καθένας τις πιστεύει. Ε, λοιπόν, δεν τις πιστεύει ο καθένας, είμαι έξαλλη. Βάζουν μωρά παιδιά να υποφέρουν, να πηγαίνουν με τις μάσκες στα σχολεία. Αυτά τα παιδιά τι θα γίνουν όταν μεγαλώσουν; Εγώ απορώ... Φοβάμαι τον ιό, ίσως περισσότερο από όλους, αλλά δεν έχω απαντήσεις κι αυτό με κάνει έξαλλη», πρόσθεσε - μεταξύ άλλων - η Δήμητρα Παπαδήμα.

Δείτε το βίντεο του Mega.