Breaking News

Π. Ξεκούκης: «Δεν αισθάνομαι ασφαλής γιατί κυκλοφορώ στην Αθήνα και βλέπω το 90% να είναι αλλοδαποί» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Είχα αρνηθεί να παίξω στη σειρά "Λάκης ο γλυκούλης", γιατί δεν μου άρεσε ο ρόλος», είπε ο Πέτρος Ξεκούκης στην κάμερα του «OPEN Weekend» , ενώ τόνισε ότι είναι άδικο για τους δημιουργούς και τους άλλους ηθοποιούς το «μπλόκο» των καναλιών στα σίριαλ που πρωταγωνιστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Ας μην προδικάζουμε έναν άνθρωπο αν η ελληνική δικαιοσύνη ακόμα δεν έχει αποφανθεί. Θα μου πείτε είναι προφυλακιστέος και για να το κάνει η Δικαιοσύνη κάτι θα ξέρει. Εγώ δεν μπορώ να πω αν είναι δίκαιη ή άδικη η απόφαση να προφυλακιστεί. Εγώ, όμως, πρέπει να πω ότι αν δεν τελεσιδικήσει η υπόθεση δεν μπορούμε να κρίνουμε, γιατί αν βγει αθώος αντιλαμβάνεστε τι έχει να γίνει; Αυτή τη στιγμή στερούνται των χρημάτων οι πάντες που δούλεψαν σε αυτές τις σειρές. Δεν το θεωρώ κακό το να προβληθεί μια επανάληψη. Ο Πέτρος - είτε καλώς, είτε κακώς - πέρασε στη συνείδηση των ανθρώπων σαν ένας άνθρωπος που δημιούργησε ένα πρόβλημα. Τώρα, ας το κρίνει ο καθένας...».

«Δεν αισθάνομαι καθόλου ασφαλής γιατί κυκλοφορώ στην Αθήνα και βλέπω το 90% να είναι αλλοδαποί και το 10% Έλληνες και θλίβομαι. Όχι ότι έχω κάτι με τους ανθρώπους, αγαπώ όλο τον κόσμο. Θλίβομαι που δεν βλέπω Έλληνες. Θλίβομαι που περνάω από την πλατεία Βικτωρίας και δεν υπάρχει ένας Έλληνας να μιλήσω ελληνικά», τόνισε ο Πέτρος Ξεκούκης.

Για τον κορονοϊό και τα εμβόλια επισήμανε: «Έχω νοσήσει από κορονοϊό, αλλά είπα τότε δε θα με πάρει από κάτω γιατί η κατάθλιψη και ο φόβος επιδεινώνουν την υγεία. Πρέπει να δώσουν μία ελευθερία επιλογής για τα εμβόλια. Αν είχαν χειριστεί με ευγένεια όσους δε θέλουν να εμβολιαστούν, θα είχαν εμβολιαστεί όλοι. Ο Έλληνας δεν σηκώνει την επιβολή...».