Breaking News

The Bachelor - Απόψε η πρεμιέρα: Οι 21 διαγωνιζόμενες που θα διεκδικήσουν τον Αλέξη Παππά (trailer+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένας άντρας, 21 γυναίκες. Όλες θέλουν να κερδίσουν το μυαλό και την καρδιά του και θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν. Μόνον μία θα καταφέρει να τον κατακτήσει, να δεχτεί το μονόπετρο και να γίνει η γυναίκα της ζωής του. 

Το "The Bachelor" επιστρέφει στον Alpha με τον 2ο κύκλο, κάνοντας πρεμιέρα απόψε, Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου, στις 21:20. Ο νέος Bachelor είναι ο Αλέξης Παππάς.

«Είμαι ο Αλέξης και είμαι ο Bachelor. Θα είναι η πιο ρομαντική περιπέτεια. Αν πρέπει να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου με μια λέξη, τότε αυτή είναι "απρόβλεπτος". Δεν έχω ξαναβγεί ποτέ ραντεβού με 21 κοπέλες, αυτό νομίζω ότι είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για μένα. Ψάχνω τη γυναίκα που μαζί θα ζήσουμε τη μαγεία της σχέσης. Αυτήν που θα με κάνει και θα την κάνω ευτυχισμένη. Ένας αληθινός έpωτας μπορεί να αλλάξει τα πάντα, την ταυτότητα μου, να με κάνει έναν άλλον άνθρωπο. Ανυπομονώ να ζήσω αυτή την εμπειρία», είχε αναφέρει ο Αλέξης Παππάς...


Τα 21 κoρίτσια που θα διεκδικήσουν την καρδιά του Αλέξη Παππά είναι:

Ντίνα, 19 | Φοιτήτρια Φυσικής / Πρωταθλήτρια Latin Χορού

Η Ντίνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Τελείωσε Μουσικό Σχολείο. Παίζει σαξόφωνο, πιάνο, βιολί, ταμπουρά και χορεύει Latin.  Είναι αποφασιστική, ανταγωνιστική και θέλει πάντα να κερδίζει. Πιστεύει ότι ο Βachelor μπορεί να είναι για αυτήν,  ο ένας που μαζί του θα κάνει τη μεγάλη οικογένεια που ονειρεύεται. Μια οικογένεια σαν αυτή που μεγάλωσε και η ίδια. Γεμάτη αγάπη, σεβασμό και ευτυχία.

Σταύη, 21 | Αισθητικός

Δεν αντέχει τους ψεύτες και τους εγωιστές. Χάνει το ενδιαφέρον της πολύ εύκολα για αυτό θέλει τον άντρα να αλλάζει και να εξελίσσεται. Και ως μυαλό και ως προσωπικότητα. Δηλώνει πως δεν θα συγχωρούσε ποτέ την απιστία αν και η ίδια έχει απιστήσει χωρίς να το αποκαλύψει ποτέ.

Έρχεται στο The Bachelor να ζήσει ένα παραμυθένιο έpωτα! Να δείξει στον εκλεκτό εργένη τον χαρακτήρα της, το δυναμισμό της και να αποδείξει ότι μπορεί να κατακτήσει την καρδιά του χρησιμοποιώντας μόνο το μυαλό της!

Βάσω, 24 | Digital Μarketing Specialist

Η Βάσω γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ορεστιάδα.  Της αρέσουν οι παραδοσιακοί άντρες που ξέρουν τι θέλουν και το διεκδικούν! Έρχεται στο The bachelor γιατί είναι κατά των dating apps. Σε μια γνωριμία, της αρέσει να ζει όλη την διαδικασία, την αμηχανία ενός ραντεβού, τα κοιτάγματα, το φλέρτ! Για αυτό επέλεξε να αναζητήσει την αγάπη στο The Bachelor! Να βιώσει την μαγεία των ραντεβού και των συναισθημάτων.

Δεν την τρομάζει ο ανταγωνισμός, η ίδια υποστηρίζει πως έχει τον τρόπο να κάνει τον Bachelor να μην παίρνει τα μάτια του από πάνω της!

Βαλέρια, 28 | Συγγραφέας

Έρχεται στο the Bachelor για να ζήσει έναν κινηματογραφικό έpωτα γεμάτο συναισθήματα! Κάνει σχέσεις μόνο όταν εκείνη το θέλει και το νιώθει. Αυτή τη στιγμή αισθάνεται ότι είναι το σωστό timing για αυτήν. Λατρεύει την ζωγραφική και την ποίηση, άλλωστε όπως η ίδια υποστηρίζει, όλοι όσοι την έχουν γνωρίσει  της έχουν εξομολογηθεί ότι μοιάζει με γυναίκα που ξεπήδησε από αναγεννησιακό πίνακα του Μποτιτσέλι. Θέλει να ζήσει αυτό τον έpωτα τόσο δυνατά που να της δώσει έμπνευση να τον αποτυπώσει σε μυθιστόρημα.


Λένα, 22 | Λογίστρια

Δουλεύει πάρα πολλές ώρες και έχει παραμελήσει την προσωπική της ζωή. Έχει ξεχάσει τι σημαίνει φλερτ και έpωτας! Ακόμα και οι φίλες της την έχουν κάνει πέρα γιατί όποτε και να μιλήσουν μαζί της, εκείνη δουλεύει. Πήρε την απόφαση να βάλει ένα στοπ, να κάνει reboot στην προσωπική της ζωή  και να ζήσει την απόλυτη ρομαντική περιπέτεια στο the Bachelor!

Μαριάνθη, 20 | Σπουδάστρια Νοσηλευτικής

Της αρέσουν οι μεγαλύτεροι άντρες που έχουν προσωπικότητα και ξέρουν πως να διαχειριστούν μια σχέση! Όπως η ίδια δηλώνει,  δεν θέλει ο άντρας να είναι γκασμάς! Έτσι λένε τους στενόμυαλους άντρες στη Μυτιλήνη από όπου κατάγεται.

Της αρέσει η ασφάλεια και η ηρεμία σε μια σχέση. Έχει «χορτάσει» απιστία και είναι κάτι που δεν θέλει να της ξανασυμβεί.

Νατάσα, 22 | Ιδιωτική  Yπάλληλος

Έρχεται στο The Bachelor να γνωρίσει τον άντρα  που θα την κάνει να νιώθει ο εαυτός της  χωρίς να την ζηλεύει και να την καταπιέζει. Που δεν θα κοιτάζει καχύποπτα τους φίλους της και δεν θα τσεκάρει τι ανεβάζει στα social media. Θέλει η καρδιά της να χτυπήσει δυνατά από έpωτα και εύχεται να βρει στο πρόσωπο του Bachelor,  τον πρίγκιπα των ονείρων της!

Νικόλ, 30 | Τουριστικός Πράκτορας

Έρχεται από την Γερμανία για να κατακτήσει την καρδιά του Έλληνα Bachelor.  Δηλώνει ρομαντική, τρυφερή και ευαίσθητη αλλά μπορεί εύκολα να βγάλει νύχια αν την προκαλέσουν.

Της αρέσει να την διεκδικούν και να της δείχνουν ότι ενδιαφέρονται για εκείνη. Ότι στόχο βάζει τον πετυχαίνει και θεωρεί ότι το ίδιο θα συμβεί και με τον Bachelor αν φυσικά της τραβήξει το ενδιαφέρον και τον βάλει στο στόχαστρο της.


Φένια, 26 | Νηπιαγωγός

Έχει ταξιδέψει σε πολλές χώρες ως εθελόντρια βοηθώντας παιδιά σε ορφανοτροφεία αλλά και ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Της αρέσει να συλλέγει εμπειρίες. Έρχεται στο The Bachelor να ζήσει έναν κινηματογραφικό έpωτα σαν αυτούς που βλέπει στο σινεμά. Είναι ρομαντική, της αρέσει να αγαπάει και να την αγαπούν. Όνειρο της είναι να παντρευτεί στη Χαβάη και να μείνει για πάντα εκεί με τον καλό της δημιουργώντας την δική τους οικογένεια!

Λάουρα, 19 | Bartender

Δηλώνει δύσκολη και απαιτητική. Για να την κατακτήσεις πρέπει να την κερδίσεις! Δεν ενθουσιάζεται εύκολα και δεν κάνει χάρες. Έρχεται στο the Bachelor γιατί αισθάνεται έτοιμη να εpωτευθεί και να ζήσει την ρομαντική περιπέτεια.  Το μόνο που την αγχώνει είναι αν θα της αρέσει ο Bachelor ή απλά θα χάσει τον χρόνο της και θα αναγκαστεί να επιστρέψει το ίδιο βράδυ πίσω στην Ρόδο από όπου κατάγεται.

Ιζαμπέλα, 30 | Τραγουδίστρια

Έρχεται από την Θεσσαλονίκη με 3 τίτλους στα χέρια της, «Σταρ Θεσσαλονίκη», «Miss Μακεδονία» και «Σταρ Β. Ελλάδος». Έχει βαρεθεί τα ανούσια ραντεβού και το «ψαχτήρι». Η ίδια παραδέχεται πως η δυναμική της παρουσία  και η ισχυρή της προσωπικότητα συνήθως φοβίζουν τους άντρες. Δεν συγχωρεί το ψέμα και την απιστία! Θέλει στο πρόσωπο του Bachelor να βρει τον άντρα που θα κάνει οικογένεια και θεωρεί πως βρίσκεται στην κατάλληλη φάση της ζωής της για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Γιώτα, 23 | Fashion Designer

Δηλώνει ειλικρινής, δυναμική και αντιδραστική. Το δυνατό της σημείο είναι η θέλησή της. Έρχεται στο the Bachelor να ζήσει το πιο ρομαντικό ταξίδι της ζωής της. Μια εμπειρία γεμάτη αγάπη και συναίσθημα όπως οι πίνακες που ζωγραφίζει! Συνήθως οι γυναίκες την ζηλεύουν γι’ αυτό δεν έχει φίλες. Εpωτεύεται δύσκολα αλλά όταν αυτό συμβεί τα δίνει όλα. Ανυπομονεί να γνωρίσει τον Bachelor και αν στην πρώτη συνάντηση της κάνει «κλικ», τότε  θα τον διεκδικήσει μέχρι να γίνει δικός της.


Έλενα, 28 | Marketing Management

Έρχεται από την Κύπρο να ζήσει το μαγικό ταξίδι της αγάπης! Πιστεύει ότι με τον τρόπο της και τον χαρακτήρα της θα κάνει τον Bachelor δικό της!

Ειρήνη, 19 | Φοιτήτρια Δημοτικής και Κοινοτικής Υγείας

Της αρέσει να παίζει βόλεϊ και να παρακολουθεί ρομαντικές ταινίες. Απεχθάνεται τις εφαρμογές γνωριμιών και το ψηφιακό φλερτ. Είναι αληθινή, αυθόρμητη μα πάνω από όλα ευγενική! Με αυτά τα 3 δυνατά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας της, δηλώνει ότι θα γοητεύσει τον Bachelor και θα το κάνει δικό της.

Φαίη, 26 | Nail Technician

Δηλώνει οξύθυμη και νευρική από την μια, αλλά παράλληλα ευαίσθητη και ρομαντική από την άλλη. Ζηλεύει πολύ και όταν της συμβαίνει δεν μπορεί να το κρύψει. Θέλει να εpωτευθεί κεραυνοβόλα, να επενδύσει συναισθηματικά σε αυτή την σχέση και στα 30 της να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια.

Δώρα, 22 | Χορεύτρια

Έρχεται από τις Σέρρες ελπίζοντας να βρει στο πρόσωπο του Bachelor τον άντρα που θα την κάνει ευτυχισμένη και δεν θα την γεμίζει άγχος με τις ανασφάλειες του. Δηλώνει αληθινή, ρομαντική και έτοιμη να δώσει αγάπη!


Ιωάννα, 22 | Mixologist

Έρχεται από την Κεφαλονιά με έναν και μόνο στόχο. Την καρδιά του Bachelor. Στο παρελθόν, είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά στις σχέσεις της και δηλώνει  έτοιμη να κάνει restart! Θεωρεί ότι στον έpωτα όλα είναι θέμα χημείας, όμως αυτό δεν την τρομάζει γιατί είναι Mixologist, κρατάει στα χέρια της το shaker της αγάπης! Το πρώτο πράγμα που κοιτάζει σε έναν άντρα είναι το χαμόγελο του! Πιστεύει ότι ο Bachelor θα την ξεχωρίσει για το χιούμορ της και τον αυθορμητισμό της!

Αθηνά (New York), 26 | Fitness Influence  

Η Αθηνά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη. Έρχεται κατευθείαν από την Αμερική αποφασισμένη να κατακτήσει την καρδιά του Bachelor. Θέλει να παντρευτεί Έλληνα! Λατρεύει τους ελληνικούς χορούς και θέλει ο σύντροφος της να ξέρει να χορεύει ζεϊμπέκικο και νησιώτικα. Έχει τεράστια αδυναμία στην ελληνική φέτα. Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς φέτα! Πιστεύει πολύ στο θεό  και ονειρεύεται μια μέρα να αποκτήσει τη δική της οικογένεια και να μείνει για πάντα στην Ελλάδα που τόσο αγαπάει! Θέλει ο Bachelor να έχει μπράτσα, καλή καρδιά και να μην είναι τσιγγούνης.

Αθηνά, 33 | Επιχειρηματίας

Η Αθηνά από τα 15 της χρόνια δεν τρώει καθόλου κρέας και τα τελευταία 12 χρόνια είναι ωμοφάγος. Τρώει μόνο ωμά λαχανικά, φρούτα, ρίζες και ξηρούς καρπούς. Της αρέσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις. Δεν αντέχει το ψέμα και την απιστία. Στο παρελθόν είχε πληγωθεί αρκετά από τις σχέσεις της. Τώρα αισθάνεται έτοιμη να εpωτευτεί ξανά. Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσει στον Bachelor είναι το βλέμμα και οι ώμοι του.

Άννα, 19 | Ιδιωτική Υπάλληλος

Έρχεται από την Κύπρο. Σε μια εποχή που όλες οι φίλες της και οι γνωστές της φλερτάρουν ψηφιακά μέσα από τα dating apps αυτή επιλέγει να κάνει τη διαφορά, να ζήσει την απόλυτη ρομαντική εμπειρία και να δοκιμάσει να γνωρίσει τον έpωτα στο the bachelor. Έχει τρέλα με το ποδόσφαιρο και πάει συνέχεια στο γήπεδο. Η ίδια λέει ότι έχει χιούμορ και είναι πολύ αυθόρμητη! Δεν αντέχει το ψέμα και την ειρωνεία. Αυτά τα δυο είναι αρκετά για να την κάνουν να εκραγεί.

Άντρεα, 26 | Χημικός Μηχανικός

Η Άντρεα  γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κύπρο.  Σπούδασε στην Αγγλία Xημικός Mηχανικός και Personal Trainer. Είναι δυναμική, επιλεκτική, βάζει στόχους και προσπαθεί να τους κατακτήσει.  Στον σύντροφό της θα μπορούσε να συγχωρήσει τα πάντα αν της έλεγε μια καλή δικαιολογία. Το δυνατό της σημείο είναι η πειθαρχία της. Θεωρεί ότι η αγάπη είναι τέχνη. Είναι σίγουρη ότι με τον δυναμισμό της,  θα εντυπωσιάσει τον Bachelor και εκείνος θα την ξεχωρίσει κατευθείαν ανάμεσα στις υπόλοιπες κοπέλες.