Breaking News

«The Voice» - Blind Audition 2: Η εμφάνιση του Νίκου Μουτσινά και οι διαγωνιζόμενοι που προκρίθηκαν (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
To βράδυ της Κυριακής προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ το 
2ο Blind Audition του «The Voice of Greece 6», το οποίο παρουσιάζει ο Γιώργος Λιανός, με τον Νίκο Μουτσινά να παίρνει το μικρόφωνο και να μπαίνει στο πλατό κυνηγώντας το... «όνειρό» του για μία νέα καριέρα στο τραγούδι!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς πήραν ξανά τη θέση των coaches, οι διαγωνιζόμενοι ανέβηκαν στη σκηνή, ο φωτισμός άλλαξε, οι μελωδίες γέμισαν το πλατό και η μάχη της διεκδίκησης ξεκίνησε.

Κατά τη διάρκεια του 2ου Blind Audition, οι coaches ήρθαν αντιμέτωποι με μία μεγάλη έκπληξη, καθώς στη σκηνή ανέβηκε ένας διαγωνιζόμενος με προϋπηρεσία στο «μόντελαϊφ» και στο stand up και που αρέσκεται να εύχεται καθημερινά… «Καλό Μεσημεράκι»! Ο Νίκος Μουτσινάς πήρε το μικρόφωνο και μπήκε στο πλατό κυνηγώντας το... «όνειρό» του για μία νέα καριέρα στο τραγούδι!


Στο πλευρό του βρέθηκε η καρδιακή του φίλη Βάνια, η οποία τον συνόδεψε για να τον στηρίξει, αλλά παράλληλα δε θα έχανε τη μοναδική ευκαιρία να συναντήσει επιτέλους τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Πώς αντέδρασαν οι coaches όταν συνειδητοποίησαν το πρόσωπο πίσω από τη φωνή;...


Υπενθυμίζεται ότι οι coaches, εάν νιώσουν ότι κινδυνεύουν να χάσουν τον διαγωνιζόμενο που επιθυμούν να ενταχθεί στην ομάδα τους, έχουν τη δυνατότητα με το πάτημα του «block button» να βγάλουν τον ανταγωνιστή τους εκτός της διεκδίκησης.

Δείτε στο βίντεο τους παίκτες που εξασφάλισε κάθε coach στην ομάδα του.